[]

win 7 64 bit ve L.A Noire

Selamlar.

Daha önceden w7 32 bit kullanıyordum sonra 64 bit'e geçtim ama bu 64 bit de oyunları C sürücüsündeki (x86) klasörüne kurmamız gerekiyormuş sanırım, böyle bir şey var mı sahiden? Yani yeni-eski oyunların hiç birini D sürücüsüne kuramaz mıyım? Yada kurduğumda verim alamaz mıyım?

İkinci sorum; L.a noire i kurdum theta versiyonunu sonra bunu skidrowa çevirdim en son çıkan patch'ini de yaptım ama kasılmalardan kurtulamadm hala... 10-25 arası fps alıyorum. Acaba benim sistem mi eskidi artık yoksa gta 4te olduğu gibi düzeltici bir patch mi beklemek gerek?

Bu arada sistem özellikleri ve puanları resimlerde.

Teşekkürler.

 
O program files klasörleri sadece ayırasın diye yoksa nereye kurarsan kur uygulamayı, 32 bit ise 32 bit çalışır 64 bit ise 64 bit, dye kurabilirsin yani. Ama 64 bit olmayan bi oyun gene 32 bit verimliliğinde çalışacaktır eğer sorduğun buysa.

Sistem ne? sistem yaz
  • saiko  (24.11.11 15:09:06) 
AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor Turion Ultra ZM-80 2.1Ghz
4 GB Ram
nVIDIA Geforce 9600M GT, 512MB DDR3 VRAM
HDD 250GB SATA (5400RPM)
  • rtyu  (24.11.11 15:18:18) 
zm-80 oveley, gta açtın mı bunla hiç gta 4, yani aynı gibi ama sanki la noire bişeyler daha ister üstüne acanayip bi oyun çünkü.


  • saiko  (24.11.11 16:31:26) 
açtım ama dediğim gibi o da ilk çıktığında kasıyordu sonra patch falan derken düzelmişti zaten onun dışında da şimdiye kadar kasan oyun yoktu ha bi de bf 3 yemedi tabi :)


  • rtyu  (24.11.11 18:56:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.