[]

İstanbul'da Gece Açık Kütüphane

merhaba,

soru açık. ekstradan İTÜ'nün maslaktaki kütüphanesi açıkmış diyorlar fakat itülü değilim buna ilave başka bi üniversitenin yüksek lisans öğrencisiyim. buraya misafir olarak girmem mümkün müdür? değilse, başka yere girebileceğim kütüphane var mı?

not: üniversitem istanbulda değil.

 
0212 285 30 13 (Dahili No: 4110) numaralı telefondan İTÜ Merkez Kütüphanesi'ne erişip girip giremeyeceğinizi sorabilirsiniz.


  • sourlemonade  (24.11.11 13:40:35) 
istanbul üniversitesi merkez kütüphanesi için (212) 455 57 83


  • lengerius  (24.11.11 13:52:59) 
başkalarının da kafasına takılırsa diye yazıyorum. itüyü aradım sordum. tüm öğrenciler için bi defaya mahsus olmak üzere girilebiliyormuş. ayrıca yüksek lisans öğrencileri için de üye olunarak sürekli faydalınabiliyormuş. ve 7 gün 24 saat de açıkmış.


  • lamneth  (24.11.11 14:39:59) 
boğaziçi üniversitesi kütüphanesinin kütüphane bölümü 22.15'te kapanıyor.


  • mea maxima culpa  (24.11.11 15:41:27) 
Bahçeşehir üniversitesi haftaiçi gece 12'ye kadar açık diye biliyorum. Sitesinden kontrol edin. Kimliğinizi bırakıp girebiliyorsunuz. Beşiktaş'ta.


  • kompos  (24.11.11 16:47:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.