Ben yaptım o turu 2009 eylülünde. Jolly Tur ile hatırladığım kadarıyla 1100 TL civarına gitmiştim. Bir haftalık bir turdu; bu üç şehir arasında seyahat ederken de opsiyonel olarak Dresden ve Bratislava'ya yarım günlük (ekstra ödeyerek) götürdüler. Yani diğer üç şehir için ikişer gün kalıyor.
Ben memnun kalmıştım. Turun formatı şöyle; yeni bir şehre varılıyor. Önce en önemli, merkezi yerler geziliyor en az yarım gün. Etraftan/ulaşımdan bahsediliyor. Sonrası serbest. Elinde bir tane turist kitapçığı/harita olursa kendi başına istediğin kadar gezersin bütün şehirlerde.
Ayrıca hemen her gün ekstralar oluyordu (ortaçağ konseptli yemek gezisi, nehir turu, vs.), parayı bayılırsan onlara da katılırsın. Ha, ucuza gelsin dersen, o ekstraları kendi başına da ayarlayabilirsin, daha hesaplı olur. Ama nereye gidip nereden ayarlayacağını bilmen gerekir. Ayrıca yerine göre biraz zaman kaybı da olabilir.
Tavsiye ederim ben, memnun kalırsınız.
0