sabah 7de otobüse bindim, 8de indim. her zamanki yerimde (1 aydır) kahvaltı yaptım. 9da ofise girdim 6ya kadar çalıştım. çok yoğun değildi bugün, birkaç müşterinin teknik problemi bütün günü götürdü zaten. fazlası da yoktu işin.
akşam 6da çıktım, istiklale geçip arkadaşla buluştum. yemek yiyip 1 bira içtim. arabaya atlayıp eve geldik. kızım tekila'nın karnını doyurdum, sonra kendi karnımı doyurdum. tam gezdirmeye çıkaracaktım ki yeğen geldi, gezdirmek istedi. şimdi onlar geziyor. ben de çayımı demledim, uzandım dinleniyorum.
şu sabah köprü trafiği, az da bi borcum olmasa benden nefisi yok. gerçi borç bitince işe yakın bir yerden ev tutup trafik sorununu da çözecem inşallah. işte o zaman bu soruyu bir daha sor panpa :))
0