[]

Hay Ben Bu Sinbo'nun...

selamlar ahali.. temmuz ayında sinbo marka bi katı meyve sıkacağı almıştık. ürünü aldığımızın 2. günü ilk denemede aletin motoru zırt dedi diye yandı, hem de kullanım talimatlarına uyduğumuz halde oldu bu. garantiye gönderelim dedik mail attık defalarca, telefon açtık. bekle bekle dur, ne ürünü almak için kargodan almaya gelen var, ne de maillere cevap veren..

o kadar uğraştan sonra aleti servise götürmek için kargo anca ekim sonu gibi geldi. neyse dedik tamir edecekler heralde. bu sabah tamirden geldi alet. kutuyu açtık, alet bizim paketlediğimiz gibi, alete sardığımız gazete kağıtları bile aynen duruyor. ulan dedim bunlar kesin tamir etmeden gönderdiler.

hakikaten öyle olmuş bi baktık alet çalışmıyor. servise telefon açtık niye tamir edilmeden geldi diye "ürün tamir oldu beyfendi" demesinler mi. "tamir edilmemiş, paketlediğimiz şekilde geri geldi" dedim. ismimi falan aldı, sistemden baktı, " kapağı değiştirilmiş beyfendi, bi sorun yok" diyor. ulan ben kapağını mı değiştirin dedim, aletin kapağında sorun yok motoru yandı. kaç tane mail attım, kaç kere telefon açtım sorunu açık açık anlattım. hata tespit kaydını kim yaptı diyorum isim de vermiyorlar. o kadar bekleyişten sonra resmen t.şşak geçilmiş gibi hissettim lan..

daha önce de ağzımız yanmıştı sinbo'dan ama bu sefer çok pis sinirlendim, bir yerlere şikayet etmek istiyorum. beyaz masa ilgilenir mi bu konuyla? sinbo'nun kendi müşteri hizmetlerine şikayet ettik oralı bile olmadılar..

 
bence bi daha sinboya şeedin. benim tost makinesi ve saç kesme makinesini değiştirdiler. bozuk bile değildi üstelik. kargo ile hem. ama siteden değil telfon ile başvurun bence. sizinki biraz şanssızlık olmuş :)


  • ben smyrna  (23.11.11 19:01:17) 
sinbo dan bir şey alınmaz doğrayıcı aldım soğan vs için, iki kullanımda bıçağın plastiği bozuldu servise gittimtim bıçak garantiye dahil değil dediler,parayla yenisini aldım,2 gün kullandım yine aynı problem 2 bıçak parası aletin fiyatını buluyor bende aleti çöpe attım.


  • sergio35  (23.11.11 20:33:56) 
@ben smyrna, yav temmuz ayından beri periyodik olarak mail atıp telefon açıyordum. acaba bi kasıt mı var diye düşünmeye bile başlamıştım. neyse bakalım, yarın tekrar kargo göndericez falan dediler kargo gelmezse şikayete devam..

@sergio35, küçük bi elektrikli süpürge almıştık biz de benzer sorunlardan dolayı attık gitti sonra..

demek ki her zaman ucuza kaçmamak lazımmış, bu bana ders oldu..
beyaz masaya falan şikayet etsem bi yaptırım olur mu peki?
  • toshiro  (23.11.11 20:43:20 ~ 21:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.