[]

Nargile yapımı üzerine... Çekerken su geliyor...

Arkadaşlar bugün bir nargile aldım, düzeneği gayet güzel kurdum. Yaktım, içeyim dedim. Ama güçlü çekince ağzıma su geliyor, nedendir acep? suyu epey bir azalttım ama hala geliyor... Yok mu bu işin bir erbabı?




 
hacı işten geldim, bir hevesle kurdum nargileyi... işim gereği sirkeci'deyken canım çekti de öyle almıştım, ama güçlü çekince su geliyor ya... ulan sabah 07:00-23:00 mesai yapıyoruz, bize reva görülen keyif bu mu?


  • dergus  (21.11.11 23:54:48) 
suyunu çok koymuş olmayasın?


  • trinitrotoluen  (21.11.11 23:55:12) 
o demir boru suyun içine bir parmak (yatay) kadar girecek sadece.


  • berk  (21.11.11 23:55:31) 
o değilde ne nefes varmış sende hacı, üfürükçü olsan parayı götürmüştün. iş değiştir bence. Reklamını ben yaparım.


  • skywalkeremre  (21.11.11 23:56:19) 
marpuçun hortumunun cam şişeye girdiği bi delik var. çekerken su fokurdayıp o deliğe giriyordur. marpuçu bi çıkar, içinde su kalmış ta olabilir çok sulu ilk denemenden dolayı. silkeleyip boşalt. sonra devam. sütlü denersen de çok süt katma, bu sefer de köpürüp süt doluyor marpuç. tabi temizleyemediğin için buram buram kokuyor sonra. suyu renklendirecek kadar, 1/2 - 1 çay bardağı falan. alakasız bi bilgi daha : suyuna limon sıkarak dene. güzel olmuştu bende :)


  • safahot  (22.11.11 00:10:56) 
su seviyesini tam bir parmak yapınca yatay olarak, düzeldi... teşekkürler herkese...


  • dergus  (22.11.11 00:52:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.