[]

yapı kredi nin yaptığı çok şerefli hareket

yapı kredi den bi kredi kartım var. bunun dönem borcu falan birikti yatıramadım uzun süre bugün elime para geçti, yatırayım diye atm sine gittim. (kafama tüküreyim vezneye gitmedim) çok güzel dönem borcumun tamamını ödemek için gereken işlemleri yaptım parayı yatırmak için açılan göze koydum. bu aq un makinesi parayı aldı saydı 20 sn falan sonra bana "işleminize şu an devam edemiyorum" diyerek kredi kartımı geri verdi parayı vermedi. hemen şubeye girdim (şubenin önündeki atm den yapıyodum işlemi) güvenlik müşteri hizmetlerini arayın onlara söleyin onlar halleder dedi. ok dedim aradım. müşteri hiz. yetkilisi de bana 2-3 iş günü içinde kredi kartımın borcundan düşüleceğini söyledi yatırdığım paranın. hadi buraya kadar eyvallah. e peki o 2-3 günlük faiz ne olcak dedim. "o konuda bişi yapamıyoruz" dedi. ben de "sizin hatanız yüzünden ben paramla rezil mi olcam?" falan dedim neyse bu bana en son para hesabınıza yatsın da ondan sora bu konuları görüşürüz falan dedi. şimdi soru şu

BU NASI İŞ AQ?


 
murphy kanunu. işe geç kaldığın gün üstüne metro/otobüs/otomobil de bozulur.

yapacak bir şey yok.
  • ben smyrna  (21.11.11 14:48:55) 
şöyle bir şey yapabilirdiniz (tecrübemdir):

atm'nin başında akşama kadar bekleyip, genelde akşama kadar açamayız atmyi derler, banka görevlilerinin atmyi açtıklarında yanlarında olacaktınız. fazla çıkan paranın size ait olduğu belli olunca direkt heraba geçirttirecektiniz.

he sorunuza cevap: bok gibi bi iş aq.
  • terp  (21.11.11 14:51:38) 
saat 12.30 da yatırdığım para için 5-6 saat beklemem sanırım pek mantıklı olmazdı.


  • rentts  (21.11.11 14:54:23) 
evet mantıklı değil zaten de işini halletmek istiyorsan böyle bişiler yapman gerekiyor. mesela ben gideyim o zaman akşam 5te geleyim bu sefer şansına gün içinde "bilmem ne"den dolayı açmış olabilirler atmyi falan filan.


  • terp  (21.11.11 14:58:50) 
paranızı yatırdığınız saat orada kayıtlı olduğu için bu 1-2 günlük süre için borcunuza faiz yansımayacak. o bankada çalışırken daha önce aynı işlemi 14546545384 kere yaptığım için biliyorum, telaşlanmayınız;)


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (21.11.11 15:55:47) 
@yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin
o zaman o bankada çalışan müşteri hizmetleri yetkilisi elemanın cahilliği. (işallah)

  • rentts  (21.11.11 16:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.