[]

Oyun için direksiyon tavsiyeleriniz

Sevgili rahmetli Colin McRae ler bir direksiyon alayım diyorum ama çok bilgili değilim bu konuda nerden ne alayım bir deyiverin.
max.70-75 TL olsun

Edit: Bunların kablosuz olanı varmı? Varsa kaç TL civarındadır?

 
O fiyata kaliteli bişey alamazsın. piranha trust gibi dandik markalardan alınır anca. Söylediğin fiyata en yakın saitek var, oda 125 tl civarı. Adam gibi bişey olsun, aldık madem yarı yolda bırakmasın bizi diyorsan logitech almalısın, onlarda 250 civarı.


  • arnatuile  (21.11.11 08:37:07) 
60 küsür liraya snoopy midir snoppy midir nedir öyle saçmasapan bir şey almıştım, çalışmadı, üstüne internet sitelerini falan bile bulamadım, yok herhalde. arnatuile çok haklı, alacağın en dandik direksiyon saitek olsun. ki direksiyonla fazla haşır neşir olacaksan, öyle 2 oyun oynayıp kenara atmayacaksan logitech'i öneririm. 600 liraya bile var ve çok sağlam, süper zımbırtılar.


euro truck simulator için çok istemiştim de yaş 13-14 mü ne, snoppy aldırabilmiştim ancak.
  • der meister  (21.11.11 08:45:30) 
Çok kaliteli bişiye gerek yok aslında iş görsün yeterli. 3 günde bozulmasa iyi olur tabi.
Snopy diye bir marka var 60-75 arası fiyatlara bir kaç modeli var. V5H diye bir modeli var mesela 57 TL. alınırmı bu??

Edit: Hımmm Snopy çöpe atılan para diyorsun yani der meister...
  • poseidon1  (21.11.11 08:46:53 ~ 08:48:17) 
V5H modeli win 7'de bile çalışmıyor. zaten snopy'den uzak dur bence de. alacaksan Driving Force GT al para biriktirip.


  • no one  (21.11.11 09:10:49) 
ben snopy tavsiye ederim. 6 sene önce 30 liraya mı ne almıştım, araba yarışlarının yanı sıra pes bile oynuyodum üzerindeki tuşlarla ve hala çalışıyor.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (21.11.11 11:17:31) 
Force feedback'li olmayan direksiyonlarda oyunlar çok kötü oluyor.
ne alırsan al Force feedback'li olsun.
imza:thebug mcrae
not: zamanında hard truck'da da feedback'li, feedback'siz çok direksiyon salladım. (müslüm baba eşliğinde)
  • thebug  (21.11.11 18:13:00) 
bana sorarsan aynen öyle derim. arkadaşımda da aynı şey oldu çünkü.


  • der meister  (22.11.11 17:13:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.