[]

Prozac

Bu ilaca başlamadan önce doktor ve eczacı ekstra uyku hali oluşturmayacağını söylemişti. Fakat kullanmaya başlayalı 15-20 gün oldu ve ben son 4-5 gündür sürekli uyku modundayım. İlacın yan etkisi vs olmuş olabilir mi?
Daha önceden kullanan veya bilgisi olanlara selam...



 
arkadaş kullandı dikkati dağılıyordu bir de uyku yaptı demişti.


  • cnzdmr  (21.11.11 01:03:23) 
Bende dikkat dağınıklığı şikayeti için gitmiştim bu hapı verdi doktor. Ama bu uyku hali daha fena... Kullanmaya devam ettikçe geçer mi aceba ?


  • MandMs  (21.11.11 01:08:47) 
usta bu hap işleri çok sakat aslında. gittiğin doktor çok sağlam değilse güvenme. öyle ilk gittiğinde hap verdiyse sıkıntı zaten.


  • cnzdmr  (21.11.11 01:11:03) 
sanırım bundan 10-12 yıl önce kullandım, daha doğrusu kullanamadım. uyumak ne kelime, gözüme uyku girmedi ben de bıraktım. ama genellikle uyku yaptığını duyuyorum etraftan, yine de tıp doktoru olmadığım için ne söylesem yalan.
bir de o kabus günlerimden sonra kesinlikle antidepresan kullanmadığımı ve yakınlarıma da kullandırmayacağımı belirtmek isterim, kendi adıma konuşuyorum tabii.

  • bak ne diycem simdi  (21.11.11 01:15:47) 
yapar o. inanma o doktora. harbi yapar uyku hali. ben uzun bir süre kullandım(3 yıl) hayatını öpüyor. ama bi yerden sonra alışıyorsun, düzeliyor her şey.


  • klassno  (21.11.11 02:09:03) 
bırakalı 1 ay oldu. 2 gün uyuduğumu biliyorum. fantastik rüyalar eşliğinde. prozac falan bir yere kadar. bir yerden sonra hikaye. bir de psikolojik olarak bağımlılık hissediyorsun bu ilaca. kullanırken bir daha düşün derim.


  • pelinn.  (21.11.11 09:11:40) 
herkeste yan etkileri farklı olabiliyor, ben 2,5 yıldır kullanıyorum ve hiç bir zaman uyku yapmadı ama ilk başladığımda doktorum uyku yaparsa gece kullan demişti


  • puhununbet sesi  (21.11.11 18:25:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.