[]

Mediamarkt'tan Sony Vaio Aldım Bozuk Çıktı

Evet, Mediamarkt Beylikdüzü'nden bir adet Sony Vaio laptop aldık, ancak eve geldik bir de ne görelim? Çoğu CD'yi okumuyor aletin Pioneer marka DVD-RW sürücüsü (ATA)! Denediğimiz üç DVD'yi de sorunsuz okumasına rağmen, altı CD'den sadece birini okuyabildi. Diğer beş CD'nin de hiçbiri evde kopyalanmış CD'lerden değildi. Hepsi gayet orijinal sürücü CD'leriydi.

Eee, acaba bir şeyi mi gözden kaçırdık? Bozuk şimdi bu, değil mi?


 
en kısa zamanda geri götürünüz. zaman kaybetmeyiniz hatta en iyisi bugün imkanınız varsa geri götürüp durumu değerlendirmelerini isteyiniz. yanınızda denediğiniz cd'leri de götürürseniz yararlı olur.

içinizi rahatlatayım, sony ürün iade vb. konularında en iyi firmalardan biri türkiye'de.
  • bu nick kullanimda  (07.07.08 03:02:10) 
abi $imdi "bir$eyi mi gozden kacirdik?", "bozuk olmayabilir mi?" ya da "firmware ile duzelir mi?" tarzi argumanlara girip adamlarin aklina karpuz kabugu getirme.

o driver cd'lerini (ya da kopya olmayan i$te hangi cd ise) yanina alip kutusu bilmemnesi her $eyiyle git dukkana. cahil taklidi yap. cali$miyor bu de. degi$im istiyorum de. servis olayina yana$ma.

windowsa online kayit yapmi$siniz artik geri alamayiz falan derlerse de cahil taklidi yap. "kayit nedir?" falan de.

bi de bolge sorunu falan derlerse "cd de bolge sorunu mu olur lan it?" diyebilirsin. ama onun di$inda cehalet tavsiye ederim.

gecmi$ olsun.
  • jack o lantern  (07.07.08 07:19:35) 
jack'e katiliyorum. once cahil roluyle basla olayi yokusa surerlerse dikles. esek yukuyle para veriyoruz bi de bunlarla ugrastiriyosunuz falan de. dudullu'dan kalktim geldim de. de oglu de. cemkir yani... ayrica calisan cd'den bahsetme. calismayanlarla git, bak bunlarin hepsi orjinal hicbirini calistirmiyo. depodan yenisini getirin bana de..


  • terp  (07.07.08 10:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.