[]

Bu mu medeniyet?

Gelişmiş bir medeniyet olma yolundayız diye yıllardır kendimizi kekliyoruz ama bu resimlerdekiler nedir arkadaş? Mutlaka bu duyuruyu okuyan birçok duyuru sakini bu resimleri görmüştür ama Allah rızası için resimdekileri açıklayacak olan beri gelsin. Nasıl oluyor bunlar?




 
bunların bir çoğununun sonradan yerleştirildiği ortaya çıkmıştı diye hatırlıyorum


  • angelofdeath  (20.11.11 21:52:58) 
@angelofdeath
peki var mı brir kaynak-araştırma falan. işte bunlara karbon 14 testi falan yaptık, sonradan eklendikleri ortaya çıktı gibi?

  • vito andolini  (20.11.11 21:54:44) 
evet ben de üzerlerinde oynamalar olduğunu duymuştum bu hiyerogliflerin.


  • 5481736  (20.11.11 21:54:49) 
oynama yok abi, helikopter işte o. adamlar helikopterle taşımışlar piramitlerin taşlarını...


  • urubitinga  (20.11.11 21:56:26) 
eski mısırda helikopteri değirmende arıtılmış saf nil suyuyla çalıştırıyorlardı herhalde. helikopterin hiyeroglifi bulunmuş ama pilot, oksijen borusu, helipad hiyeroglifleri nerde?


  • hakiki fake  (20.11.11 21:56:53) 
uzaylılardan feyz almışlar işte.


  • hewit  (20.11.11 21:58:21) 
bu ve buna benzer bir cok sahte fotograf var ama gercekten su anki teknoloji ve bilimle aciklanamayan antik uygarliklara ait alet, edevat, cizimler ve yapilar da mevcut.

esasinda yanlisa dusulen durum mantik su; toplumlar her zaman ilerler ve su anki cag insanoglunun en gelismis donemi. bu fikir/mantik/dusunce yanlis. bundan 12000 yil once insan yerlesik yasama gecti. bu rakam bundan 20 sene once 7000-8000'di. yani daha tarihi okumakta bile zorlaniyoruz ve yeni yeni anlayabiliyoruz ki tutupda biz en gelismis, ilerlemis kulturuz demek yanlis.

bir de su var donem donem toplumlar ilerledigi gibi gerileyebiliyor da. cok gerilere gitmeye gerek yok. misal roma; inanilmaz ordusuyla o donemki (batinin)bilinen dunya'da kocaman bir imparatorluk kurdu. simdiki romaya baktiginda onu goremezsin. diger yandan antik misir, adamlar pi rakamini bulacak, devasa ve asiri karmasik yapilar yapabilecek kadar bilmin her alaninda gelismislerdi. bu gun misira baktiginda gordugun tek sey karisiklik ve gerilik. buna benzer onlarca ornegi detaylariyla verebilirim.

yani demem o ki ne biz sandigimiz kadar cok gelismisiz, ne de eksi donemlerdeki toplumlar sandigimiz kadar gerilerdi.
  • rm  (20.11.11 22:06:44) 
hiyeroglifler de CNC makinesinden çıkmış gibi maşallah. pürüssüz.
bildiğin bevel emboss var onlarda yahu. bak kafam karıştı şimdi

  • vakumlu  (20.11.11 22:10:47) 
  • eskiyemeftun  (20.11.11 23:21:36) 
hiyerogliflerin üst üste binmesiyle oluşan bir takım şekiller, bilmem kaç tane belgeselde geçiyor böyle oldukları... kardeşim arkeolog, yine de emin olamazsanız, tanıştırırım size açıklar.


  • bak ne diycem simdi  (20.11.11 23:23:54) 
(bkz: abydos)


  • ermanen  (20.11.11 23:50:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.