[]

kim bu pucca?

soru başlıkta. fransız kalmışım. olayı ne?




 
aşkla ilgili, karşı cinsle ilgili falan yazılar yazan bir hatun kişi. ben de uykusuz yaz'da yazısı çıktığında sözlükte aşırı eleştiri gelince öğrenmiştim öyle birinin varlığını. kız yazıyor işte kendince. beni rahatsız eden bi tarzı yok. zaten sadece uykusuz yaz'daki yazısını okudum. sanırım kitap da çıkarmış. hiç haberim yok. gerçek adı pınar yıldırım'mış.


  • schlingel  (20.11.11 19:07:36) 
passiflora-rapunzel.blogspot.com

bu blogun sahibi. simdi ikinci kitabini cikardi sanirim.
yazilari nedeniyle cok kisi tarafindan merak ediliyordu. simdi dünyanin en güzel kizi olmadigi ortaya cikmis, abazanlarin hayalleri yikildigi icin bok atma yarisina girdiler.
  • shi aila  (20.11.11 19:08:08) 
eski erkek arkadasinin pipisinin o kadar da büyük olmadigini sonradan anlayarak, beni birakip başkasi ile nasil evlenir altmetinli iftiralar atmisti. bildigin kezban ama kiminle nerede nasil yattigini anlattigi icin abazanlarin ve icten ice yanip tutusan mutsuz ev kadinlarinin idolu oldu.


  • jackofalltrades  (20.11.11 19:22:36) 
kim bilmiyorum ama gideri yok.


  • joepiscopo  (20.11.11 19:42:56) 
kendisi anonim sosyal medya ürünlerinden biridir, diğer versiyonları, sami hazinses, her boku bilen adam.

Anonim olarak takılıp, anonimliklerini kullanarak, bazı konularda özgürce yazılar yazan, bu özgürlüğe bolca abartı, hayal ürünü, fantazi, eleştiri, hakaret vs dahil katan kişilerdir

Ülkemiz bu tip şeylere aç olduğu için, özellikle pucca konusunda erkeklere bolca bok atan, fakat biscolata erkekleri gibi sağlam erkeklerle kendini bir tutan kendini onlara layık gören yazılar yazınca doğal olarak genç hatun kitlesinin ilgisini çekti.

Sonra da, bazı konularda insanlarla zıtlaşarak (Yine sosyal medyada) kendine belli bir kesim edindi ve o kesimin sosyal medyadaki konumları sayesinde kendi reklamını çok iyi yaptırdı.

Son dakikaya kadar anonimliğini ve anonimliklerini korudular veya koruyorlar ve bu da insanlarda daha fazla ilgi yaratıyor.

Ama bu 3 insan evladını tanıyan biri olarak söyleyebilirim ki, anonimliği kullanma sebepleri, günlük hayatta sessiz sakin, içine kapanık, asosyal, depresif kişiler olup, suratlarına kimse bakmamasıdır.

Kaynak: kendim, bu bokun dibinden geldim, ilgili kişileri de gayet tanımaktayım
  • bonjurkes  (20.11.11 19:58:26 ~ 19:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.