[]

Raw file system hatası

2gb'lık usb belleğe bootable win xp yüklemek için win to flash kullandım. Şimdi usb belleği windows görmüyor (windoz 7)

bulundu sesi geliyor, bilgisayar/yönet/depolama' da disk 1 olarak görünüyor ama boyutu 0mb, buradan müdahale edilmiyor

chkdisk "doğrudan erişim için birim açılamıyor" hatası veriyor

format'da aynı şekilde.

hp usb disk format tool'da formatlayamıyor

ZAR 9.0'da da olmadı

data recovery raw file system olarak görüyor o da beceremedi.

google'da 2 saattir aradım, bulduğum büyün her şeyi denedim yok olmuyor.

Bunlar dışında önerisi olan var mı ?

 
sanırım bootable hale getirmeye çalışırken partition'lar zarar görmüş. eğer içeriği görmekte sıkıntı çekiyorsa işe yarama ihtimali az olabilir ama aşağıdaki link'in 5. maddesine kadar olan yönergeleri bir deneyebilirsiniz.

www.intowindows.com
  • demcan  (20.11.11 14:35:01 ~ 14:42:25) 
verdiğin linkte de partition yaratmaya çalışırken hata verdi, "hiçbir kullanılabilir boş kapsam bulunamadı..." uyarısı çıkıyor.

Kolaylık olsun diye win to flash kullandım, ben ettim siz etmeyin.
  • kimlanbu  (20.11.11 15:06:34) 
oh beee.

www.apacer.com

şu programı çalıştırdım, açınca usb bellek dışında başka bir usb depolama aygıyı kalmadığından emin olun.

Program çakılıyor ama bu esnada windows devreye girip "diski kullanmanız için biçimlendirmeniz gerekiyor" hatası veriyor. Format dediğinizde artık usb bellek kullanılabilir hale geliyor.
  • kimlanbu  (20.11.11 15:40:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.