[]

burger king ve mc donald's da kola-ice tea kalitesi

normalde bir kutu pepsiyi zor bitirirken burda büyük boyu rahat bir şekilde bitiriyorum.şeftalili iceteasi gene limonlu gibi garip bişi, malzemeden mi çalıyo bunlar?yoksa bana mı öyle geldi?




 
burger king'in hiç bir şeyi iyi değil ki kolası iyi olsun. mc donald's kraldır, yemeye devam..

not: ben konuyu çok yanlış anlamışım arkadaşlar. (bkz: vurmayın adam öldü)
  • zargana  (20.11.11 00:50:03 ~ 00:53:24) 
bi kere premix ikincisi eşşek yüküyle buz var içinde. zaten aslında kola baya konsantre bişi biraz sulandırıp içmek lazım.


  • kediebesi  (20.11.11 00:50:47) 
sonucta şişe kola ile aynı değil, kola şurubu oluyo ona su ve karondioksit karıştırıp veriyolar. ice tealerde toz a su katıp karıştırıyolar. tang gibi yani.


  • rurouni  (20.11.11 00:52:20) 
aynı şeyi geçen gün konuştuk biz de, hatta ben arayıp soracaktım nedir bu diye, sonra iyimser arkadaşım akşam olduğu için böyledir, kalmamıştır, buz erimiştir diye vazgeçirdi ama hala merak içindeyim, bir sonrakine kesin sorucam.


  • pinking of you  (20.11.11 00:53:21) 
bu tür işletmelere kola özütü olarak gelip asit ile sonradan birleştiriliyor kanımca bu da fabrika çıkması baskın asideyi azaltıyor ve buz eridikçe kola su gibi oluyor ice tea de fark göremedim lakin


  • HNDS  (20.11.11 02:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.