[]

pes2008 takılma sorunu

şimdi ben laptop ta pes2008 oynardım eskiden o zamanlar takılıyodu. sonra nette bi yazıda settings kısmındaki 3 kutucuktan birini işaretleyin takılma sorunu kalkıyor demişlerdi dediklerini yapmıştım ve hakkaten de sorun çözülmüştü gayet akıcı bi şekilde oynuyodum. ancak format attıktan sonra alete oyunu yeniden kurdum yine takılma sorunu baş gösterdi o kutucukların da hepsini denedim yine de sorun düzelmedi. ne yapmalı?
ekran kartım nvidia 8600m gs



 
ekran kartınızın driver'larını update etmeyi ve laptopunuzu elektriğe bağlayıp güç ayarlarından performans modunu seçmeyi denediniz mi?


  • yardimci  (06.07.08 18:53:25) 
ekran kartımın xp driverını ne yazık ki bulamadıım için onu denemedim ama diğer dediklerinizi yaptım sorun düzelmedi.


  • rentts  (06.07.08 19:04:40) 
bir go7600 kullanıcısı olarak geçende mass effect yükleyip oynamaya çalışırken birşey farkettim.
nvidia go serisinin büyük kısmının driverlarını kendi sitesine koymuyor,onun yerine hp,toshiba gibi dizüstü markaları kendi sitelerinde yayınlıyorlar.
şimdi mass effect ayarlarında driver eski diyordu ve oyun açılmıyordu.aradım ve daha yüksek versiyonunu bulamadım hiç bir yerde.
araştırınca unofficial bir takım driverların olduğunu öğrendim omega,xtreme gibi.Bunları yükleyince çatır çatır çalıştırdı oyunu.
bu driverlar ati için de var.
bu konu için yardımcı olur mu bilmiyorum da,böyle bir durum var deneyebilirsiniz.
  • natnan  (06.07.08 21:39:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.