[]

Sigarayı Bırakmak ve Antibiyotiğe Başlamak

merhabalar,

şimdi şöyle bişey var ben bu sigarayı istediğim zaman bırakıp aylarca içmeyebilen biriyim. ama arkadaş ortamı oldu mu gene içmekten imtina etmeyen biriyim.

bunun yanında çocukluğumdan beri devam eden akciğer rahatsızlığım var. sürekli öksürük vardır bende yaz kış hiç geçmez. doktora gittim ve SEFALOSPORİN içeren bir antibiyotik verdi.

şimdi sorum, ben sigarayı bıraktıktan sonra vücut ciğerde birikenleri atmaya çalıştığından heralde öksürüğüm çoğalıyor ve balgam çıkmaya başlıyor. şu an da yaklaşık 2 aydır sürekli sigara içer durumdayım. öyle çok değil ama günde en azından 5-10u buluyor.

acaba bu antibiyotiğe sigarayı bırakıp ciğerlerim temizlendikten sonra mı başlasam, yoksa hemen bırakıp mı başlasam?

teşekkürler.

 
doktora sorman en iyisi değil mi?


  • sedrick sicco  (19.11.11 21:07:44) 
tabi ki ama bunu veren doktor 12 saat mesafede ve 2 ay oldu bu antibiyotiği vereli hala başlamadım. belki burada da doktorlar vardır diye sordum.


  • lamneth  (19.11.11 21:09:24) 
insan sağlığı ile ilgili sorunlara burda çare arar mı? bi doktora gitsen hee hacı????


  • hakankid  (19.11.11 23:42:55) 
sigaranı da iç,antibiyotiğini de iç


  • tatarcik  (20.11.11 03:21:20) 
Allah Allah ne sorun oldu arkadaş ya? sağlık soruları diye özel bir bölüm var burada. ayrıca bugün cumartesi, yarın pazar. yani doktora gidebilmek için en azından pazartesiyi beklemek gerekiyor. ayrıca belirttiğim gibi bunu veren doktora ulaşmam imkansız. başka bi doktora ulaşmak içinse, sıra almam falan gerekiyor büssürü angaryası var. maalesef özel sağlık sigortam yok veya özel hastaneye gidecek kadar zengin değilim. buradan olan doktorlar muhakkak vardır diye soruyorum. ne kadar büyütüldü anlamadım.


  • lamneth  (20.11.11 03:50:00) 
antibiyotiği hemen iç


  • croupier  (20.11.11 18:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.