[]

İETT den gelen mesaj

An itibariyle su sekilde bir mesaj gelmiştir. Okul ile ilgili bir sorunum yok.kaydım devam ediyor.neden bu mesaj gelmiş olabilir?sizlerden birine bu mesajdan geldi mi?
gelen mesajı aynen yazıyorum.

Sn.Xxx kartinizin indirimli tarifesi 31.12.2011 tarihinde sona erecektir. Vize islemi icin odemenizi banka subesine ugramadan IETT Seyahat kartlari sayfasi Online Vize Formu ndaki bakiyemden dussun secenegini isaretleyerek yapabilirsiniz

 
bana okuldan mail gelmişti, önümüzdeki hafta öğrenci işlerine gelip 5tl karşılığı vize almalısınız diye...

güncelleme diyelim :)
  • fakyoras  (19.11.11 01:04:20) 
herkese geliyor bu, eskiden bandrol vardı ya, onun adını vizeye geçirmişler. istersen bedelini vakıf banka yatırıyorsun -illa kasadan olacak- istersen de bakiyemden düşsün diyorsun. kolayıma geldiği için ben bakiyemden düşsün dedim.

önce iett'nin sitesinden online vize başvurusuna git, orda zaten soruyor bakiyeden mi düşsün yoksa vakıf banka mı yatırdın diye. vakıfbanka yatırmışsan onlar vize veriyor, yok bakiyemden düşsün dersen onlar onay maili yolladıktan sonra bir akbil bayisinden veya otomatik satış cihazından 5 saniye de vize alıyorsun.
  • yargin  (19.11.11 01:05:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.