[]

roaccutane ve doğum kontrol hapı

ilaç etkileşimlerinde doğum kontrol hapı ile kullanılabilir diyor fakat ben d.k. hapını kullamaya başladıktan sonra sivilcelerim baya azaldı; şimdi bu ro ile etkileşime geçmiyorda totaldeki sonucu etkiler mi?




 
doğum kontrol hapları ikircikli şeylerdir, kullanınca sivilce basanı da var sivilceleri yok olanı da. o yüzden roaccutane'ı kullanmaya devam edip risk almamak en iyisi.


  • whoosie  (18.11.11 22:40:55) 
roaccutane bir müddet kullandım çok feci etkileri oldu karaciğerimle filan ilgili umarım d.k. ile eş zamanlı kullanmıyorsunuz vücudunuza zarar verebilirsiniz.


  • duruoz  (19.11.11 00:02:23) 
Doğum kontrol hapı dediğinizden kasıt ertesi gün hapları değildir umarım? Zira o hapların ayda bir alınması gerekir ve de haliyle bu sürkülansta ayda bir alınınca roaccutane ile birlikte alınması gibi bir durum sadece bir gün olabilir bu da sıkıntı değildir. Onun dışında kullanılır evet ama doğum kontrol hapı bir hormondur ve alınan hormonla vücutta metabolizma hızı artar hücreler kendini psikopatça yeniler durur ondan dolayı sivilceler azalıyor gözükebilir, artması da ondandır zira deri kendini yeniler içten içe yapılaşmaya girebilir. Yani mühim olay şöyledir, roaccutane ve doğum kontrol hapı birbirinin yollarını düzeltmek için çalışan iki ayrı belediye gibidir. Yeterki düzgün ve yerinde kullanın ve de roaccutane ile birlikte ayda bir planlanması gereken kan testlerindeki ALT, AST, LDH, HDL gibi karaciğer fonksiyon testleriniz normal düzeylerde çıksın. Geçmiş olsun.


  • aduketim 30cm  (19.11.11 00:55:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.