Giriş
(5)

kuzey güney' den behzat ç. ye

Panpa
demin bi soruda gördüm kuzey güney in sansürsüz izlenebilir hali varmış açtım baktım süper. küfürler çok güzel.işte tam soru burda behzat ç. nin var mı? internette izleyebileceğimz b yer.yoksa da niye yok abi kuzey güney yapmış mis gibi
demin bi soruda gördüm kuzey güney in sansürsüz izlenebilir hali varmış açtım baktım süper. küfürler çok güzel.

işte tam soru burda behzat ç. nin var mı? internette izleyebileceğimz b yer.

yoksa da niye yok abi kuzey güney yapmış mis gibi
0
Panpa
(18.11.11)
behzat ç'nin yapım şirketi yapmamış öyle bir şey. ha yapsaymış süper olurmuş. adam film'e ulaşıp önerebilirsiniz. "dvd bekliyorduk ama bu da olur" falan diye.
0
kibritsuyu
(18.11.11)
az önce yazdım bunu. bunun için sanırım adam film'i mail bombardımanına tutmamız yeterli.
0
tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz
(18.11.11)
Kuzey güneyin sansürsüz versiyon linkini alabilir miyiz ?
0
rumuzsuz
(18.11.11)
0
tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz
(18.11.11)
Teknik olarak konuşacak olursak; eğer (Behzat Ç'de) dizinin sesleri yapılırken sansür o anda koyuluyorsa, sansürsüz versiyonunu yapmak için 2 iş birden yapılması, 2 çıkış birden alınması gerekir. Eğer yoğun bir iş akışı varsa da buna vakit ayıramayabilirler.
Bir ihtimal Kuzey Güney için; kanala sansürsüz gidiyor ve kanalda sansür koyuluyorsa, onlar zaten ellerinde sansürsüz versiyonu olduğu için bunu rahatlıkla yapabiliyordur.
0
gioberg
(19.11.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.