(1)
Neden Para Veriyorlar?
Büyük investment şirketleri var, bi sürü internet sitesine, start-up'lara falan fon sağlıyorlar. Misal: http://www.usv.com/investments/Hadi para kazanması görece daha kolay siteleri fonlamaları normal, verdikleri paranın geri dönüşü iyi kötü hesaplanabilir ama bu adamlar hiçbir business plan'i olmay
Büyük investment şirketleri var, bi sürü internet sitesine, start-up'lara falan fon sağlıyorlar. Misal:
www.usv.comHadi para kazanması görece daha kolay siteleri fonlamaları normal, verdikleri paranın geri dönüşü iyi kötü hesaplanabilir ama bu adamlar hiçbir business plan'i olmayan -misal- Tumblr gibi bir siteye niye para verir?
Sırf bu sene 85 milyon dolar almış Tumblr investorlardan. Theme satışı dışında geliri olan bir site de değil, kar ediyor olması imkansız.
E niye para veriyo o zaman bu adamlar?
0
joelskellington (
18.11.11)
trafik bile bir para kaynağıdır. sadece trafik yönlendiren siteler ciddi gelirler sağlar. twitter da bunlara bir örnek.
0