[]

Google Earth Pro Kullanan var mı ?

Pro için free trial hata veriyor ayrıntılı bir biçimde göz atma imkanım olmadı.

Ücretsiz versiyonunda ise istediğim ayrıntıyı göremiyorum. Acaba pro versiyonu çok daha ayrıntılı mıdır?

Çok ayrıntılı ve mümkünse 3D bir fiziki haritaya ihtiyacım var (Türkiye); yamaç paraşütü için alan bakıyoruz. Rakımı, vadiyi, tepeyi gösterebilecek bir harita için google earth pro iyi midir?

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

 
google earth ve pro arasinda haritalarda ayrintida fark yok haritalar ayni, sadece olcum yapmak ve gps cihazlari icin da cok detay veriyor. bir de resimleri daha kaliteli bastirabiliyorsunuz.


Google Earth (free version)

Intended for personal, non-commercial use, the free version of Google Earth sends you on an interactive, 3D exploration of the planet through terabytes of aerial and satellite imagery. With the free version of Google Earth, you can:

Zoom in on locations
View 3D terrain and buildings
Search for hotels and dining locations
View dozens of other point-of-interest data layers
Layer multiple searches, save results to folders, and share with others
Import GPS data, which allows you to read tracks and waypoints from select GPS devices

Google Earth Pro

For professional and commercial uses, Google Earth Pro is the ultimate research, presentation, and collaboration tool for geographic information. If you're using Google Earth for business purposes, Pro is the version for you. Pro includes all features available in the free version of Google Earth, plus the following:

An area-measurement tool (that measures square feet, miles, acres, radii, etc.)
Data importing, which allows you to ingest up to 2,500 locations by address or by latitude/longitudinal coordinates
The highest resolution printing and saving capabilities, which enable larger, clearer printouts (up to 4,800 pixels)
Movie maker, which allows you to export movies of zooms and tours
GIS data import, which allows you to drag and drop SHP files, GeoTiffs, etc.
Premium printing, which enables you to print high-resolution images up to 11" x 17" (4,800 pixels)
  • artisnot  (18.11.11 16:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.