[]

dünyanın en zenginleri listeleri

bu listelerde rockfeller ve roshchild gibi kimseler niye yok?




 
çünkü göze batmak istemiyorlar, dikkat çekmek istemiyorlar.


  • bilmemkacincinick  (18.11.11 00:39:03) 
güzel soru zengin insanlar akıllandılar çünkü zengin olduklarını göstermek istemiyorlar Türkiyede bile 3 milyar dolar serveti olan 5 6 iş adamı mevcut ama oğlunun şirketi kızının şirketi diye bölündüğü zaman ilk 100e bile girmiyorlar
önde olan göze batar hemde fakirin çenesini yorar.

  • benvaryaben1  (18.11.11 00:41:37) 
basitçe.. adamlar bunlaarla ilgilenmiyorlaar..


  • even i say faith no more  (18.11.11 00:51:42 ~ 00:52:14) 
@mrtskn .. sadece gülüyorum.

"bu ailenin bireyi bugünkü parayla 660 milyar $'lık serveti olduğu hesaplanıyor"
"..çünkü topu topu 3 milyar $ serveti var."

bu ailelerin servetleri hesaplanamıyor.
  • even i say faith no more  (18.11.11 01:20:29 ~ 01:22:16) 
amerikan merkez bankası'nın yani fed özel bir kurumdur. tavsiyem bu güzelim bankanın oluşumunu, ortakları kim biraz araştırın. new york'taki birleşmiş milletler binasının arsası kime aitti bunu da araştırın. adamlar niye övünsünler ki zenginlikleriyle? görmüyor musunuz son olayları? millet çadırlarda yatıyor protesto etmek için. neden sivrilsin adamlar? bunları biraz araştırın. araştırın ki öğrenin;)


  • bilmemkacincinick  (18.11.11 01:42:26 ~ 01:47:50) 
CEO'nun ne demek olduğunu, ne iş yaptığını bilirim. Ben sana diyorum ki koskocaman amerikan merkez bankası devlete ait değil, şahısların elinde ve bu banka hangi ailelerin elinde bunu araştır. Amerika'da anti-trost yasa kimin için çıkarılmış? Standart Oil Company kaç farklı şirkete bölünmüş? yoksa kim s.ker bill gates'i, microsoft'u... adamlar türkiye'deki aşiret düzeniyle yaşıyorlar bir nevi. kapalılar. niye açık olsunlar ki, niye göz önünde olsunlar? baksana dünyanın bir ucunda 3-5 züğürt olarak bizler adamların mal varlığını tartışıyoruz şu halde bile..


  • bilmemkacincinick  (18.11.11 02:22:17) 
bak madem çok biliyorsun, şu rockefeller ailesinin ortağı ya da tamamen sahibi olduğu şirketleri bul. sonra ortaklık yapısına bak. ailede en zengin kimmiş, beni götümün üstüne oturt. yarın önemli bir sınavım, projem var. bir yandan ona bakıyorum. bak bi arkadaş yazmış bazı şirketlerini www.eksisozluk.com bi bakıver sana zahmet. aydınlat bizi olur mu.


  • bilmemkacincinick  (18.11.11 03:12:06) 
öeeh be kardeşim. dır dır dır!! bireymiş!! kardeşim anlamıyor musun!!! adamların mantalitesi böyle!! hala konuşuyorsun!! sana amerikan merkez bankasının ortağı diyorum bu AİLE!! evet aile!! aç gözlerini biraz!! ötesi var mı? senin o hayran hayran baktığın bill gates'in paralarını bu adamlar basıyor!! dünya ekonomisine bu adamlar şekil veriyor! eh be kardeşim!!! petrol şirketleri, bankası cartı curtu her boku var adamların! seni duyan 1000 tane rockefeller var sanacak! öff be ömrümü yedin gece gece. hadi git yat uyu!!!


  • bilmemkacincinick  (18.11.11 03:43:14) 
:) senin devletin ve diğer bütün devletler ağızları açık bekliyorlar fed'in alacağı kararları. (faiz puanı düşürecek mi, yükseltecek mi, para arzını kısacak mı vb...) adam kendi parasını basıyor. anlatamadım galiba. Amerikan merkez bankası özel bir kurum. sen kendi pembe dünyanda yaşa. çevrene "bill gates şerefsizi de bu sene iyi para kaldırdı haa:)" diye takıl. ben komplo teorisyeni değilim. gerçekleri söylüyorum. milletler cemiyeti'nin bi boka yaramadığı anlaşılınca 2. dünya savaşından sonra yeni bir oluşuma ihtiyaç duyuyorlar ve bizim sevgili "AİLEMİZ" new york'taki en güzel yerlerden birini Birleşmiş Milletler'e hibe ediyor. her şeyde "kesin bunda bi i.nelik var aga" mantığıyla çalıştırmıyorum kafamı. merak etme. daha da tartışmam seninle bu konuda...


  • bilmemkacincinick  (18.11.11 04:20:12) 
bütün tartışmayı okudum ve bilmemkacincinick sen haksızsın. mertesacker çok net açıklamış durumu, sende sıçtığını anladığından beri laf kalabalığı yapıyorsun.


  • alihoca  (18.11.11 11:14:54) 
@mrtksn söylediklerimden rockfeller'ların kendileri için 1 trilyon doları basacaklarını çıkardıysan zeka seviyen konusunda ciddi şüphelerim olduğunu bilmelisin. daha da tartışmam. dediğim gibi siz hayata toz pembe gözlüklerle bakın. günümüzde yaşayan rockefeller'lara babalarından, dedelerinden miras kalmadı zaten değil mi amk... öpüldünüz.


  • bilmemkacincinick  (18.11.11 13:35:09 ~ 13:36:07) 
hı hı tabi öptüm kib görüşürüz:*


  • bilmemkacincinick  (18.11.11 14:21:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.