[]

Nikah Memuru Hakkında bir çıkmaz :) (azcık acil)

Aralık ayının 20'sinde sadece aile büyüklerinin katılacağı bir yıldırım nikahımız var.

Ayın 27'sinde de arkadaşların, eşlerin, dostların katılacağı, yemekli, müzikli, oynamalı bir davetimiz var. (asıl düğün günü bu gibi gözüken...)

Velev ki şöyle bir sorun söz konusu;

İkinci nikaha, hiç bir nikah memuru gelmek istemiyor. Yani, yalandan bir kere daha ''evet'' denecek, ama bunu kabul edecek bir nikah memuru bulamadık Bursa'da.

Şimdi ne yapalım?
1- Şöyle konuşmasını bilen bir aile büyüğünü yalandan nikah memuru gibi mi göstersek? Bize sorular sorsa, mutluluklar dilese vs. Bunun yasal yükümlülüğü vs. olur mu?
2- Bunun yerine yaratıcı bir şeyler mi düşünsek? Çünkü o kısım atlansa olmaz, misafirleri ''evet'' siz nasıl gönderelim? Ne yapabiliriz arkadaşlar?

Yaratıcı, organizasyon ruhu sınırsız arkadaşlardan, güzel, farklı, ilgi çekici, hatta güldürebilecek fikirleri bekliyoruz.

Şimdiden teşekkürler!

 
yok ya n'olcak. aile büyüğü değil de, bir arkadaş ama ağzı sıkı birini tutun, kostüm ayarlayın oldu bitti.ama sonradan evlilik yıldönümünüzü arkadaşalra ağzınızdan kaçırmayın.


  • yvonne  (17.11.11 22:21:32) 
Aile büyüğü değil de rol yapabilen birini bulun.İstediğiniz gibi gitmez yoksa.


  • grgn  (17.11.11 22:25:45) 
@yvonne +1
Öğrenilirse çok ayıp olur.

  • grgn  (17.11.11 22:27:26) 
Nikah önceden kıyıldığı için gelin damadın çıkıp direkt dans ettiği ya da gelen gidenle ilgilendiği bir sürü düğün yapılıyor. Akraba çevreniz orada nikah görmezse alınacak türden insanlar mı? Bu yüzden mı çabanız, merak ettim.


  • saatgeceninonikisi  (17.11.11 23:08:51) 
@saatgeceninonikisi

biraz öyle denilebilir. bu durumdan alınacak tanıdıklarımız var. herkesin gönlünü hoş tutma çabasındayız.
  • diskbudur  (17.11.11 23:32:25) 
hiç gerek yok bence. biz de nikahı önce yapmıştık. düğünde çıkıp dans ettik direk. hatta sizin düşündüğünüz gibi yapan bir komşumuz olmuştu da mahallede çok konuşulmuştu arkasından.


  • kirmizi gul demet demet  (18.11.11 00:21:03) 
ortalığı karıştırmaya gerek yok, eğer bir projeksiyon perde var ise mekanda, oraya güzel bir küçüklük resimleri koleksiyonu, böyle güzel bir müzik eşliğinde verilir (birazcık klasik oldu ama maksat milleti oyalamak madem. veya değişik bir fikir olarak çok sevdiğiniz bir animasyon ya da kısa film olabilir. 3-5 dakika millet bunu izlerken sonra doğru sizin dans müziğiniz çıkar ve kenardan dansa gelirsiniz.

örnek www.youtube.com

tabi bunu koyup da milleti ağlatmayın orada. başka bir şey koyun.
  • rastgelebiri  (18.11.11 08:14:46) 
yemek ısmarlarsanız kıyafetler size ait olur bir daha hiç görüşmemek adına yapabilirim bu rolü sizin için:p


  • altini ser incisi ker  (18.11.11 17:05:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.