[]

yeni ofis hediyesi ne alınır?

selamlar,
ofisini taşıyan bir arkadaşıma hediye alıcam. işi web/kurumsal kimlik tasarımı. ofiste de işine yarayacak bir hediye almak istiyorum. ne alabilirim?
teşekkürler.
3-5 kişi ortaklığa girip 500-600 liraya kadar çıkabiliriz.

 
ipad,daha pahalidir ama cok nays olur.


  • serabetan  (17.11.11 14:47:46 ~ 14:48:08) 
kahve makinasi alin, var ucuza is gorur olanlari.


  • jupiterianvibe  (17.11.11 14:53:53) 
şu şehir tamalı fotoğraflardan büyük ebatta çerçeveletip alabilirsiniz. veya postmodern bir taplo da olabilir. diğer alacağınız elektronik vs şeyler hem bir süre sonra etkisini yitirecek hem de sanki biraz yardım etmek gibi kalıyor bence.makina alet edevat işine soğuk duruyorum nedense. işim hukuk ve ofisime kahirede halı pazarı tablosu hediye edildi çok da hoş oldu. bir sanat sever ablamıza da devasa bir kaplumbağa terbiyecisi hediye edilmişti. çocuklarından çok tabloyu severdi kadın.


  • ground  (17.11.11 15:46:49) 
türk kahvesi makineleri var, arçelik, bize gelmişti. çok işimize yarıyor, müşteri geldiğinde zırt diye yapıveriyoruz. başka bir arkadaşım da fincan seti almıştı, o da işimize yaradı. bi de sağlam çiçek hediye gelmişti. o da iyi oldu, hala yaşıyor, renklendiriyor ofisimizi.


  • terp  (17.11.11 17:18:04) 
cafissimo alın tchibo'dan, yanında 10 kutu da kapsül alın.


  • weeping guitar  (17.11.11 18:03:03) 
şemsiyelik al


  • compadrito  (17.11.11 18:24:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.