[]

TTNET benden habersiz tarifemi değiştirmiş! Faturamda 110 TL fazla var!

ADSL faturam beni şoka uğrattı.
4 GB sınırlı internet kullanıyorum ve ayda 30 TL geliyordu fatura.
Şimdi 147 TL fatura gelmiş!

Şimdi ben ne yapayım bunlara? İşin yok uğraş! Müşteri hizmetlerini aramak nasıl pahalı biliyorsunuz.

Şaka mı bu? Bana bir yol gösterin!


ÜCRET DETAYLARI
İNTERNET KULLANIM ÜCRETLERİ
Aylık Erişim Ücreti 26,02
Kısmi Aylık Erişim Ücreti - Ekim 2011 (+) 14,27
Kısmi Aylık Erişim Ücreti - Ekim 2011 (-) 12,93
ADSL DİĞER ÜCRETLER
Kampanyada Sağlanan Avantajların Bedeli 92,7

 
Twitter'den mesaj at. Onlar seni arasın. @TTNETdestek


  • arig  (16.11.11 22:45:33) 
Sınırı aşmış olmayasınız?bende ttnetteym korktum şimdi.


  • aerith  (16.11.11 22:56:22 ~ 22:56:33) 
@aerith,

sınır aşma değil. zaten başka bir şehire taşındığım için bir saniye bile kullanmadım interneti. 2 yıllık taahhütüm olduğu için kapattrmadım henüz.

aynı zamanda, faturamda tarifenin NET4'ten NET6'ya değiştiğini görebiliyorum.
  • gijilti  (16.11.11 23:04:23) 
benim tarifemi de uzun süre önce yeni abonelere kapatılan 49 tl'lik 1 mbit limitsiz'den "netlimitsiz indirimli" tarifesine yükselttiler ekim ayında ve bunu bana haber vermeden yaptılar.

az önce online işlemelerden faturama baktım ve şok oldum: 104 tl. iyice bokunu çıkardılar artık.
  • savidan  (17.11.11 00:49:17) 
Korkunç.Ne yapılmalı bilen varsa yazsın aman ya..
Biz şuan limitsiz 2 yıl kontratlı kullanıyoruz.2 ay bedava geri kalanı 55 miydi neydi.Mahkemeye kadar yolu var bunun bence.Yoksa şu okumadığımız bir sürü yazının arasında mı geçiyor?Hani kontrat imzalarken falan?Bak çok huylandım şimdi

  • aerith  (17.11.11 18:29:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.