[]

Led tv hakkında soru

Selam arkadaşlar led tv almaya karar verdim almışken de içinde uydusu olanlardan alayım dedim kabloyla kutuyla uğraşmayalım diye neyse biraz araştırdıktan sonra dahili uydu olanların ısınma sorunu yaşayıp tv'nin kendini kapattığını söyledi birileri. Var mı böyle bi olay, tecrübe edeniniz falan varsa bilgi verse süper olur. İçinde uydu olmayanlara küçük bi aparat ekleyerek uydu özelliği kazandırılıyormuş olmazsa onlardan alacağım. İkinci sorum da aşağıdaki linkteki tv'yi almayı planlıyorum ne dersiniz? Üçüncü ve son tv'yi mağazalardan birinden almayı planlıyorum ama internetten de alabilirim, siz olsanız böyle görerek dokunarak alınabilecek bi şeyi internetten alır mıydınız?

www.hepsiburada.com


 
ısınma sorunu hiç duymadım ama bu uydu alıcılı değil. dijital karasal ve kablo için alıcısı var.

o takılan parça da modül olsa gerek. teledünya'nın kartı için conax modüller var.
  • sutlu nescafe  (16.11.11 17:11:55) 
aynı televizyonun 5800'ü var bende. 1600 tl ye almıştım. 3d dışında her özelliği var. dahili uydusu yok.


  • santiago nasar  (16.11.11 17:12:04) 
Bunun uydusu olmadığını biliyorum ısınma problemi var ise uydusuz alacağım yani bunu almayı planlıyorum.

@santiago memnun musun aletten?
  • ucan pirasa  (16.11.11 17:16:07) 
taktığım usb deki filmlerin hepsini okudu. mkv, div, avi vb... fotoğrafları gösterdi. müzikleri çaldı. görüntü kalitesi bence iyi. üst düzey kaliteden anlamam. dogville filmini cam gibi izledim. çok hoşuma gitti. ayrıca internete bağlanıp sürüm yükseltmesi gibi birşey yapılıyor sanırım. ethernet kablosunu taktım interneti tanıdı ama gezilmiyor sanırım sadece sürüm yükseltmesi gibi birşey.


  • santiago nasar  (16.11.11 17:19:36) 
bence bir televizyon alacaksan sadece televizyon olsun. içinde uydu alıcısı filan ile uğraşma. pratik düşün televizyon sağlam ama uydu alıcı bozuldu ne olacak şimdi koca televizyonu servise mi götüereceksin.

ikinci olarak eğer teknik olarak detaylı bilginy yoksa yerinde incelemeden alma.
  • cnzdmr  (16.11.11 18:26:27) 
www.gold.com.tr

bundan var bizde. ethernet girişi dlna ve güncelleme için kullanılıyor. açamadığı format yok sanırım. dvb-c tuner'i var ama dvb-s yok yani teledünya için modül almak yeterli ama uydu yayını için içinde düzenek yok.

buna karşılık dvb-c tuner en ufak bir ısınma etkisi yapmıyor. (yapı olarak çok çok büyük bir farkı yok bildiğim kadarıyla)
  • darknum  (16.11.11 18:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.