[]

sorum apple kullanıcılarına.. tecrübeli arkadaşlara..

ipad vs macbook desem ne dersiniz?
kullanım ömrü ve 2. bilgisayar olarak hangisini önerirsiniz?
ipad 3 ne zaman çıkar? en ucuz nereden alınır?

ipad + kablosuz klavye bilgisayar tadında mıdır?

okuyupta bir şeyler yazan arkadaşa şukular feda..

 
şimdi sorun şurada, ikinci bilgisayarı ne amaçla taşıdığın önemli. amacın ne yani onu belirtirsen daha net yanıt verebiliriz sanırım.


  • darksoul  (16.11.11 16:28:37) 
@dark

ipad mobil olduğundan taşıması daha kolay gibime geliyor. sosyal ağlar gazeteler, haber siteleri falan için kullanırım. aynı zamanda word gibi bir programı varsa bir şeyler yazabilirim seyahatlerde.. bir de internet bankacılığı kullanırım. babam borsa oynuyor oradan satış işlemleri yapabilirz..

evde sony vaio laptop var.. 1 senelik bilgisayar gayet memnunum performansından.. ama laptop taşınabilirliğini yitirdi son yıllarda.. artık evde sabit bilgisayarlara dönüştü bunlar.. bu yüzden soruyorum..

ipad'le yapabildiğimi macbook'la yapamadığımı ve tersini anlatabilirseniz sevinirim..
  • istenmeyen_adam  (16.11.11 16:32:18) 
film izliyorsan, torrent/sarki indiriyorsan ipad yetmez sana, bilgisayara da ihtiyacin olur. onun disinda word, excel gibi office urunlerinde hala tam fonksiyonellige ulasmadi ipad - tabii belge yaratirsin ama cok temel, not almak modunda olur.

bir de yeni ipad cok buyuk ihtimalle subat/mart ayinda cikacak, illa ipad alcam dersen onu bekle derim.
  • norwegian wood  (16.11.11 16:36:12) 
şimdi ipad için klavyeler çıktığından o bir faktör değil. saydığın işlemleri ipad'le de macbookla da yaparsın o yüzden taşınabilirlik vurgun varsa ipad daha iyi bir seçim gibi geliyor mobil olarak kullanılacak bir alet için.


  • darksoul  (16.11.11 16:36:58) 
macbook air'lara da bir bak istersen. ipad'le normal macbook'un arasında bir yerlerde kendisi.


  • nobody inc  (16.11.11 18:25:55) 
ipad 2 ya da özelliğine göre ipad 3 almaya karar verdim.. peki şöyle birşey sorsam, ipad'lerde 3g li modellerin şarjından şikayet eden var mı? 3g'li model avantajlı görünsede sarjı çabuk tükendiğinden aslında wifi daha iyi diyebilir misiniz?


  • istenmeyen_adam  (16.11.11 20:52:11) 
3gli modellere insanlar boşuna para veriyor. Eğer bir smartphone a sahipseniz (android, ios vs.) telefonunuzdan personal hotspot oluşturup, interneti cep telefonunuzdan paylaştırın.


  • fatalstorm  (16.11.11 21:10:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.