[]

pierre loti ye nasıl gidilir?

yada sevgiliyle gidilebilecek sizin önereceğiniz başka bi yer var mı?




 
ada?


  • teritori  (04.07.08 14:59:44) 
bence de ada'ya gidin.
istanbul'un içinden trafikten falan çıkmış olursunuz. hem pierre loti civarı semt olarak pek sevecen değildir, hem de yapacağınız tek şey mezarlıklar arasından çay içmek olmaz.

vapura binip püfür püfür adaya gitmek daha temiz hava almak olarak da güzeldir. hatta gidesim geldi benim lan.
  • pinkburger  (04.07.08 15:02:50) 
iyi ama nerden gitmeyi düşünüyorsun pierre loti ye ?


  • murty  (04.07.08 15:03:07) 
pierre loti'ye (bayezit'i baz alıyorum) 39 idi herhalde. yeşilpınar otobüsleri kalkıyor oradan. bu otobüslere binip eyüp'te inince pierre loti'yi sorsan herkes gösterir. olmadı üst taraftan gaziosmanpaşa'dan gelmek istedin o zaman da 500 evler, Cevatpaşa mah, 50. Yıl mah, Karadeniz Mahallesine giden otobüsler gaziosmanpaşa'nın oradan geçerler. Orada in pazariçi minibüslerine bindikten sonra şoföre Pierre Loti'ye en yakın nereden gidebilirim dersin. o sana inmen gereken yeri de söyler nasıl gideceğini de... İnşallah faydalı olabilmişimdir.


  • nihavent uvertur  (04.07.08 16:49:10) 
eminönü (399), aksaray(39), şişli(37), beyazıt(39) buralardan eyüp'ten geçen bir otobüse binilir. ya eyüp'ten yukarıya eski mahallelerin arasından yürüyerek çıkılır. eskiden böyle yapardık ama biraz yorucu olabilir. ya da yol üstünde halicin kıyısındaki eyüp lisesinin karşısında teleferiğe binilir manzara neyin izlenir. tarihi yerlere meraklıysanız eyüp iyidir. adalar benzeri bir yerle bir tatil beldesinde de karşılaşabilirsiniz. ama eyüp gibi bir yerle asla.


  • caturanga  (04.07.08 17:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.