[]

bağdat caddesi - levent ulaşım sorunu

merhabalar,
ben caddebostan - bağdat caddesi taraflarında oturuyorum. işyerim levente taşınınca ne yapacağımı şaşırdım. sabahları metrobüs-metro yapıyorum ama o insan kalabalığı korkunç yoruyor. hele ki dönüşte. bunun yerine alternatif ne gibi yollar kullanabilirim? (bostancı kabataş ido-füniküler-metro güzergahı da rahat ama ido yüzünden pahalıya geliyor - bir kadıköy kabataş vapuru-fünikuler-metro aklımda ama in bin vapura koştur böyle hayat mı geçer ak - (bu noktada ağzıma vurmak isteyebilirsiniz)
125 diye bir otobüs gördüm kadıköyden kalkıp leventten geçiyor. Bu çok mu yavaş gider? (işbaşım 9 da...mesela 8 otobüsüne binsem yetişir miyim kullanan var mı?)
ha bunların dışında bir babayiğit çıkar da ben sizin oralarda oturuyorum, at biraz benzin gel benimle dese her türlü razıyım. ya da bak bizim bi servis var 200-250 ye binersin gider gelirsin temiz dese ona da razıyım.
fikri olan paylaşırsa çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler

 
sahil yoluna cık..bostancıya git..bostancı kabatas deniz otobosü..ordan da levent e gidebilrisin..

kadıköye giderek de yapabilrisin ama bostancı daha rahat olur.

diğer bir alternatif sarı dolmuslarla gitmek..seri gidiyor onlar. yıldız tekniğin orda inip karsıya gecebilrisin aktarma yaparsın levent için.

bir diğer yol malasef ki metrobüsü kullanmak.

aksi alternatifler yolunu uzatır.
  • raki masasinin degismez adami  (15.11.11 09:05:40) 
okumamısm tüm yazdıkalrını:D zaten bahsetmişin...o bahsettiğin otobüse gitmek köprü trafiğinde ölüm gibi bişi..en iyisi yine metrbos ekonomik olarak...yada tasın bostancıya falan..daha rahat gidersin..alternatif daha fazla var.


  • raki masasinin degismez adami  (15.11.11 09:07:52) 
metrobüs metro en mantıklısı. söğütlüçeşme den binersen oturabilirsin de sabahları. zamanla insan kalabalığa alışıyor, kendine göre rahat ettiğin yürüme ve bekleme yerlerin fln oluyor. zaten yazın baya rahatlıyor öğrenciler olmayınca.

diğer seçenekler de hem kalabalık hem daha uzun yolda kalırsın. onun yerine biraz metrobüs kalabalığına katlan, eve gidince dinlenirsin.

arabayla / servisle köprü trafiği 1 saati geçiyor o saatlerde. yani evden çıkıp şirkete girmen 2 saate yakın olur. şu anda tahmin ediyorum 1 saat fln sürüyordur. üstelik araba masraflı, ha ben parasını veririm arabada da uyurum diyorsan o ayrı. iyi şanslar diyorum sana :)

özet: insan alışıyor, çok da kötü gelmiyor bir süre sonra.
  • locco  (15.11.11 09:53:26) 
altur, aytur, göksel gibi servis firmaları var. bunları ara sor bi istersen.


  • el magico  (15.11.11 09:58:17 ~ 09:58:32) 
bostancı pttnin ordan 15 dakikada bir 202 kalkar, sabahları 2. köprüden gecer. ilk duraktan bineceğin içinde oturarak gidersin rahat olur. eskiden 7:45 kosyatagından binerdim 9 da mecidiyeköyde olurdum.


  • 65 derece  (15.11.11 11:06:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.