[]

İzmir'de acil kiralık ev aranıyor! (bayan öğrenci için)

Merhaba Duyuru,

Çok değerli bir DEÜ-GSF öğrencisi bayan arkadaşım İzmir'de Narlıdere, Güzelyalı, Göztepe civarında, veya Mithatpaşa caddesinde kiralık (1+1, 2+1..max 450-500tl) ev aramaktadır...

ya da

bu civarlarda yanına bayan ev arkadaşı arayan varsa lütfen benimle mail (spider03tr@gmail.com) ya da burdan mesajla irtibata geçebilir mi?

 
Ev arkadaşı olarak birilerine katılması daha olası bence. Fakültedeki ilanlara bakınız.
Aynı fakültedeki bir arkadaşım 2+1 eve 600 tl ödüyordu, 2010'da. ev kötüydü baya. cadde gürültüsü, yazın çok sıcak oluyor, mutfak dökülüyor vs. opet'in 3-4 apartman yanındaki apartman. altında kömürde sandviççi var. 4-5 daire öğrencilere kiralık oluyor genelde. ev sahibi elif hanım da en üst katta oturuyor. yellozun önde gideni. o kadından ev kiralayacak olursanız önce bana ulaşın.

hurriyetemlak'tan bir arama yaptım da, izmir'in en pahalı kira fiyatı buralarda. eli yüzü düzgün bir 3+1 için 1500-2500 arası isteniyor. oha. aşağıdaki 3 evi değerlendirin derim. sizin limitlerin üzerinde, ancak okula yürüme mesafesi olur tahminen. çevre mahalleleri (atatürk, çamtepe, yenikale) arattım. yok bunlar pahalı derseniz, ilk başta olduğu gibi göztepe tarafına dönmeniz gerekir.

www.hurriyetemlak.com
www.hurriyetemlak.com
www.hurriyetemlak.com
  • screamshot  (15.11.11 08:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.