[]

Sunum Yapacağım da

Konu lazım ingilizce sunum yapacağım şöyle ilgi çekici 10 dk sıkmayacak bir konu lazım. Nedir öneriler? Aklımda ilginç hayvanlar var dayarım fotoğrafrafları 10 dk gevelerim diye düşünüyorum ama haliyle önerilere de açığım, teşekkürler.




 
Ben Kayıp Kıta Atlantis'i denemiştim, denemeni önermiyorum. Bir arkadaş Türkiye'de terör üzerine doğaçlama yaparak yürüdü gitti. Ya da ilgi çeken bir türde birkaç filmi alıp anlatabilrisin, gayette ilgi çekici olur.


  • flamesoul  (14.11.11 22:16:07) 
koko yu anlat konuşan goril.


  • kediebesi  (14.11.11 22:25:15) 
ben akreplerle ilgili yapmıştım. araştırınca bir sürü de şey bulmuştum. powerpoint ödeviydi, millet uzun uzun paragraflar yapıştırmış onları okuyordu, ben sadece keywordler koymustum, ve elimde not da tutmuyordum, keywordler gelince anlatıyordum. çok beğenilmişti. aklında olsun yani koca koca paragrafları dayama :)


  • dasher  (14.11.11 22:33:21) 
bizde arkadaşımla her ülkenin meşhur dansları ile ilgili birşeyler hazırlamıştık ! mesela arjantin tangosu,ispanya flemenkosu , arap dansları .rio karnavalı gibi! kolay gelsin :)


  • tuchi  (14.11.11 23:33:39) 
  • in memory of botvinnik  (14.11.11 23:58:58) 
cadılar bayramı anlat. hatta 3-5 liraya satılan cadı şapkalarından takıp onunla anlat ki ilginç olsun. bu yöntemin beni 2 sene kurtatmışlığı var.


  • benneydim  (15.11.11 01:08:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.