[]

Mitolojik erkek ismi

Dogacak yegenim icin mitolojik ( roma, yunan,misir vb.. ) bir isim ariyorum turkiye sartlerini goz onune alarak guzel bir isim onerisi olan varsa cok sevirim..




 
atlas?


  • gereksiz insan  (14.11.11 17:50:57) 
ares


  • terp  (14.11.11 17:52:36) 
zeus

apollo

dionysus

poseidon

bunlar süper bence.
  • serabetan  (14.11.11 17:58:17) 
manas


  • g7mor  (14.11.11 18:06:06) 
abi doğru düzgün isim koysanıza ya? çocuğun adını da piç ediceksiniz sonra size uzun uzun sövecek.


  • altini ser incisi ker  (14.11.11 18:06:33) 
ek olarak cok pic etmek istemesemde soruyu, mitoloji disinda ben kuzenim icin,bruce ya da robert isimleri konulmasi konusunda cok baski yaptimda olmadi.ama kendi cocugum olursa onun bi adi bruce olcak kesin.


  • serabetan  (14.11.11 18:10:11 ~ 18:10:24) 
Tabiki sizin tercihiniz olacaktir ama bu tarz toplumlarda yabanci isimler koyarken bence birkez daha dusunmek lazim, ozellikle bahsi gecen toplum bu konularda oldukca yobaz olan turk tiplumuysa 2 kez dusunun derim..ha eger annesi babasi jetsosyeteyse veya dunyaca unlu herhangi bi sanatciysa falan filansa koysun eyvallah o cocuk zaten avrupalarda buyur vilalarda yetisir..ama simdi bu cocuk orta sinif olacak kro servisci bakkal cakkal adini soracak anlamiyacaklar cocuk uzulecek buyuyecek askere gidecek komutanlari dalga gececek yada sosyal hayatta sikinti yasayacak.ama anne babasi bunlardan habersiz oglum apollonum benimfalan diye grurla cagiracaklar..bence uygunsuz..gerci bana kalsa koysun herkez istedigi ismi ama arapca devenin sag tassagi anlamina gelen ismi yadirgamzlar bu cocugunkini yadirgarlar...


  • bluewhale  (14.11.11 18:24:39) 
eros.

bay j koymuş oğluna bu ismi. açıkçası benim de aklıma yatmadı değil. hem eros ramazotti de var...

he tabi esprilere çocuğu hazırlamak gerekir bu durumda. o da var.
  • n g u  (14.11.11 18:35:00) 
mitolojide türkiye şartlarına göre isim yok maalesef. gerçi hiçbir ülkeye göre uygun değil. isim yapmaya uygun şeyler değil yani. ama belki istisnai olarak birşeyler olabilir.

mesela iskender ismi mitoloji'de geçiyormuş ama aynı zamanda eskiden yaşamış bir imparator'un da ismi. bu konulabilir mesela.
  • ermanen  (14.11.11 18:39:14) 
EROS olur.


  • Angelismeee  (14.11.11 18:39:59) 
abi inat ediyorum "ATLAS" ne güzel isim. hem dünyanın yükünü taşıyor adam, güçlü kuvvetli, hem de türkçe anlamı var. okyanus adı. bilinen kullanılan bir şey.


  • gereksiz insan  (14.11.11 23:36:02) 
fedon da var.


  • terp  (15.11.11 00:50:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.