[]

Anakart tavsiye edebilecek bilgisayardan anlayan arkadaşlar

Arkadaşlar
Core i3 2100 Soket 1155 3.1GHz 3MB Cache 32nm İşlemci
POWERCOLOR hd4850 GDDR5 1GB 256Bit ATI Radeon DX10.1 Ekran Kartı
bunları topluycam buna göre şöyle 175 tl yi geçmicek bi anakart tavsiyesi istiyorum. galiba her anakart her işlemciyle uyumlu olmuyomuş.
bide bunlara kaç watt güç kaynağı gerekir

çok özellik isteyen oyun oynamıcam 10-20gigabyte lık gibi oyunları değil

tercihler vatan bilgisayardan olursa sevinirim

 
lga 1155 lik herhangi bi anakart buna uyacaktır fakat o ekran kartını alma bu saatten sonra.


  • saiko  (14.11.11 16:50:32) 
Ekran kartini alabilirsin bana kalirsa. Ben de aldim kendisini. 1 gb DDR5 ram ve 256 bit veri yolu ile epey guclu bir kart. İyi bir guc kaynagi ile cekirdek hizini da 625 den 750 ye cekersin ve hd 4870 lerden bir farki kalmaz. Alinma sebebi ise fiyat performans olur. 180 liraya daha guclu bir kart cok zor. Ancak psu yu iyi sec. Bendeki 350w yetmedi haliyle, 500w aldim gelmesini bekliyorum. Buna dikkat et.


  • jaaaccckkk  (14.11.11 20:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.