[]

Baya canım sıkkın.

Bu kez öyle böyle değil ama. Biliyorum geçecek falan da, ne fena lan, insanın bazen gücü kalmıyor. Uyuyabilsem rahatlayacağım, saat olmuş üç, şu vakitte yapılabilecek en makul şey o gibi. Ama uyuyamıyorum da.

Siz naptınız, nassınız?


 
yarın sınavım var, daha 2 kere gittiğim bir ders, konular ne onu bile bilmiyorum, biraz bi' şeylere baktım bok gibiyim ama. salıya da yetiştirmem gereken bir sürü çizim ve maket var, ama yetişmicek, kendimi daha da kötü hissetcem. şimdi ise uyumam gerekirken işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum. bi yandan kafamda ilişkilerim var, aman hiç girmeyeyim ona...


  • loralynn  (14.11.11 01:59:13) 
şeyi düşündüm, yani sıkıntılar öyle de böyle de var, uğraşılması gereken şeylerin boyutu belli ama "boşver ya dert etme bu kadar" diyen birinin varlığı ne biçim hafifletiyor o sıkıntıları. Hani hiçbir somut yardımı yok, bunu kendi kendine de söyleyebilirsin de biri çıkıp bunu söyleyince bi silkiniyor insan. cevap verenlere de teşekkür edeyim bu vesileyle hakikaten birinden bir şey duymaya biraz ihtiyacım varmış galiba.


  • kamilinsan  (14.11.11 02:06:31) 
o geçecek, başka biri başlayacak, zaman akıp gidecek... sık sık diyorum ki: değer mi?
biri beni öldürsün!

  • loralynn  (14.11.11 02:14:13) 
ben de sebepsiz yere aşırı sıkıntılıyım bugün aslında sebepsiz yere değil en az son beş yıldır hayatımda hiç bir şey düzgün gitmiyor diyebilirim, bir yerlerde yanlış yaptığım mutlak ama bu saatten sonra geçmişe dönüp onu bulmanın bir mantığı olmadığı için anı yaşayıp mutlu olmaya çalışanlardanım ben de. ama arada bir böyle aşırı sıkıntı halleri oluyor yapacak bir şey yok.

yazdıklarımın bir faydası olacağını sanmıyorum yalnız olmadığını bil istedim.
  • nedensizce  (14.11.11 02:14:54) 
ben 31...

edit: :( pişmanlık yaşıyorum hatta şu an
  • ibomiu  (14.11.11 02:16:44 ~ 02:24:57) 
ben genel olarak çok iyiyim. hayatımda her $ey olması gerektiği gibi. bu saatlerde de en sevdiğim diziyi izliyorum (breaking bad) birazdan da en sevdiğim biramı (tuborg gold) buzluktan alacağım, hatta yanına da en sevdiğim kızartma olan patatesi (acılı elma dilimi) kondurabilirim. sonra da en sevdiğim $eylerden biri olan hiç uyumadan güne devam etmece yaparım. gün içinde sevgi sarsılmaları ya$asam da, genel olarak seviyorum ben bunu. çok güzel lan hayat aslında, açın kalp gözünüzü; cem uzan geliyor.


  • ateistanbul  (14.11.11 03:51:45) 
loralynn i dinleme arkadaşım. intihara sürüklüyor resmen yani ben bu saatte boyun bağıyla uğraşıyorum :)

ha intihar demişken... ben böyle durumlarda ölümü düşünürüm. o daha gerçek gelir hissettiklerimden. yani daha kesindir en azından. ölme ihtimalimi ya da öldüğümü düşününce bu gibi problemler havada kalır hale geliyor. yani üzerine çöken ağırlık bir an da suda zeytin yağının aldığı hale dönüyor.

ya da toplumsal, ailevi yahut insani kaygılardan falan uzaklaştırırım kendimi. sağa sola "s.kerim lan" diye çemkirmeye başlarım. babamdan öğrendim. ne zaman bir problem olsa "s.kerim ulan geçmişini/milleti/bunu-şunu/derdini-tasasını/" der. çatlat ara ara ar damarını. böyle ulan bu, de mesela. ya da ne bieyim ben ya, of!

edit: bir dakka ya. boyun bağı değildi o. hani intihar için şeediyoduk boynumuza. neydi?
  • kmtetrfn  (14.11.11 04:15:39 ~ 04:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.