[]

AOF dikey geçiş ama 2 yıllık okulun staj dolayısıyla uzaması

iyi geceler

belki bilen vardır. çözemedik biz durumu..

şimdi 2 yıllık okuldasınız tüm derslerinizi verdiniz mezun olmanız için tek eksik staj, ama stajınızı yapmadınız yani mezun değilsiniz (stajın da taş çatlasın 20 günü kalsın)
(bu bilgi neden önemli 3. sınıfa geçiş kayıtları 23 ünde son, yetişmiyor stajı.. 1-2 hafta sonra mezun olabilecek)


AOF dikey geçiş le 3. sınıfa kayıt yaptırabilirmi bu kişi?


internetten kayıt yaptık ama hiç bir bilgide istemedi ad soyad tc no kayıt istediğin bölüm kayıt yapıldı parayı öde dedi..

ama 3. sınıfa geçiş için 2 yıllıktan mezun olma şartı yokmuydu?

2. soru da ben soruyorum kişisel meraktan.. bu şekilde geçiş yapan kişi 2yıllık okulun da diplomasını da alabilir dimi? 2 diploması olacak yani..(çünkü bu zaat pek önemsemese de 2 yıllık okulundan iş imkanı ciddi manada fazla ama işini yapabilmesi için 2 yıllık ehliyeti şart 4 yıllık sadece askerlik ve annesi istediği için istiyor(evet pek umutsuz vaka ne yapılır bilmiyoruz pişman olacak ileride de neyse ebeveyn konuşmasına gerek yok)

 
önlisans diplomanı da alıyosun.

ek olarak dgs de koşullu kayıt gibi bi şey var o şekilde o da sorun olmaz 3. sınıfa başlarsın.

koşullu kayıt olayı da sadece staj veya tek dersten okulu uzayanlar icin bahar donemine kadar diplomanı getirmen icin hak tanıyolar.
  • rurouni  (14.11.11 02:44:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.