[]

kusma+ateş

dün halamdan bana bulaştı sözlük ahalisi.dün gece sapasağlamken birden halsizleşmeye ve midem bulanmaya başladı.sonra gece 3 ten 9-10a kadar kusmaya başladım,böyle kustuğumu hiç hatırlamıyorum.sonra hastaneye gittik başkasından bulaştığını söyledik(onada başkasından bulaşmış)tahlillerde birşey çıkmamış ama serum vermişler,banada öyle yaptılar.serum vurulup eve geldikten sonra biraz ateşimde çıkmaya başladı.şuan kusmam yok ancak ateşim var.

farkındayım günlük gibi oldu ama :)şuan için bir tavsiyeniz var mı?şunu yap şunu yap gibi?birde sıvı alımını nasıl yapıcam su içince midem bulanıyor?kola vs. içsem oda aynı şekilde bulandırır mı?


 
nane-limon iç.


  • fakyoras  (13.11.11 20:04:48) 
Sıvı açığını yerine koyman lazım. Seni ne kusturmayacaksa onu iç, ama iç. Tabii kola olabilecek en kötü alternatif :)

Ateş için ateş düşürücü 6 saatte 1 kullanılabilir. Ilık duş alınabilir.
  • there is nothing left for me  (13.11.11 20:07:35) 
mümkün oldukça çok dinlen, su tüket. evde varsa tylol hot iç, hem uykunu da getirir.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (13.11.11 20:34:54 ~ 20:58:54) 
Olaki miden bulanıyorsa, sıcak ya da soğuk su içmen tavsiyedir. Misal sıcak suyu çorbayla da içebilirsin, virütik bir durum gibi görünüyor onun araştırması tahlili öyle elzem bir durum olmadığında pek bakılmaz. O yüzden su içip senin atman lazım, kusuyorsan da kusabilirsin ama bu durum seni çok rahatsız ediyorsa antiemetik ilaç alman gerekiyor bunun için doktorunla görüşebilirsin. Kustuğun için yüzünde sararma, aşırı terleme ve baş dönmesi gibi bir durumla karşılabilirsin bu durumu takiben 15 dakika içinde kaslarında çekilme, kramp bir durum söz konusu olursa acil hastaneye gitmen gerekli olur. Dolan dur şimdi, kusmaktan kaybettiğin elektrolitlerin alımı içinde mide bulantısı ve biraz tok mide ile soda içmeni de tavsiye ederim.
Geçmiş ola yoldaş.

  • aduketim 30cm  (13.11.11 23:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.