[]

e-bilet, uçak bileti, dinleyin...

Ya bana şirketten e-bilet gönderdiler çıktısını alıcaksın dediler. aldım a4'e fakat bu mudur yani? ne yapcaz? oraya gidip numarayı söyleyip esas bileti mi alıcaz yoksa bu çıkan 3 sayfalık şey midir bilet? deyin ya ne biçim işler bunlar. ilk defa uçağa binicem bir yardım edin.




 
sakin ol evet bilet o. sana bilet değil uçuş kartı lazım uçağa binerken onu da o çıktıyı ibraz ettiğin zaman şirketin bankosunda hava alanında verecekler.


  • niye ama  (13.11.11 18:44:08) 
Aynen öyle. Adın soyadın varsa işlemleri onunla yapacaksın.


  • in memory of botvinnik  (13.11.11 18:44:33) 
eğer check in işlemi yapıldıktan sonra yollanmışsa (kağıtta koltuk numarası varsa) bu ebilettir ve normal yazıcı çıktısıyla uçağa binebilirsiniz yok eğer check in yapılmamışsa (kağıtta pnr numarası varsa) check in yaptıktan sonra ya yine a4 çıktısı alırsınız ya da check in havalimanında yaparsınız zaten size normal bilet verilir.


  • thy serpent  (13.11.11 18:45:56) 
İnternetten online check in yapmayi dene boylelikle senin icin check in yapmislar mi gorebilirsin. Yapmadilarsa sen yap. Bu sana vakit kazandirir. Mesela cam kenari istosan secmis olursun.ama her halukarda havaalaninin bankosuna gidip boarding card denilen ucus kartini alip ucaga oyle binmen gerekir.


  • mahnita  (13.11.11 18:55:34) 
"niye ama" + eyv
"in memory of botvinnik" :))) güzeldi
"thy serpent" koltuk numarası haricinde tonla numara var ama anladım ;)
"mahnita" çok uzun işlem o. nereden nasıl yapcam belli değil en iyisi onlara bırakmak. ;)

sağ olun... i love you...
  • juvee  (13.11.11 19:10:47) 
pnr no ve adın soyadın yeterli. thy ise gitmeden check in yap oralarda uğraşma. sonra online check in bankosuna git bavulun varsa ver ve uç.


  • ozdek  (13.11.11 19:25:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.