[]

Room Escape: Beni odadan çıkartın

Selamz,

Sağolsun eski ahşap kapımın yaptığı küçük şaka sayesinde odada kilitli kaldım. Zaman zaman kapının dili düşmekteydi ve olan oldu. Kapı kapalıyken o dil düştü ve açılmıyor. Çok fazla zorladım fakat herhangi bir ilerleme sağlamış durumda değilim.

Kapı kolunu da sökemiyorum. Kapı kolunun oturduğu yerdeki 4 vidalı metal zamazingoyu açtım fakat kendisi kilit yuvası için görsel bir şölenden başka bir şey değilmiş.

Kapı doğramada 3 menteşeye oturtulmuş durumda fakat dil, kilit ve kapı arasında kaldığı için menteşelerden söksem bir işe yaramazmış gibi geliyor. Bir de menteşeden nasıl sökülür onu bilmiyorum.

Kırmak dışında ne gibi çözüm üretebiliriz duyuru ahalisi?

Flash room escape oyunlarının ustalarından öneri bekliyorum.

 
kapı kapalı olduğundan menteşelerden yapamazsın, ama çok zorlarsan yukarı kaldırmak için belki olabilir. yine de kapalı olduğu için 1 cm den fazla yukarı-aşağı oynatabileceğini sanmıyorum.

tavsiyem itfaiyeyi ara, seni çıkarsınlar, odanın kolunu da ilk fırsatta tamir et.
  • kisa bisey olsun istemistim  (13.11.11 15:17:06 ~ 15:17:54) 
Evin konumundan dolayı yandaki odaya camdan geçebiliyorum. Kapının her iki tarafında olabilirim isterseniz.


  • reyals  (13.11.11 15:18:39) 
haydaa. dalga mı geçiyorsun? :D

çıkabiliyorsun işte. tamirci çağır halletsin 2 dakikada. paran yoksa bir bilenden yardım al.
  • kisa bisey olsun istemistim  (13.11.11 15:20:58) 
Yok canım ne dalgası :) İşte tamirci çağırmadan halledebilir miyim diye sordum.


  • reyals  (13.11.11 15:22:09) 
e hacı gerek yok o zaman kapıyı düzeltmeye. camdan girer çıkarsın. ayrıca kapının her iki tarafında olabilirim isterseniz deyince "aynı anda" gibi düşündüm. bayağa bi saygı duydum bi an için.


  • yasakani  (13.11.11 15:35:05) 
Dilin egimli yonu hangi taraftaysa oraya dogru sert ama bukulebilen (kredi karti, guzel bir bicimde kesilmis pet sise vb.) bir nesneyle dili yuvasina azcik sokma sansin olabilir. Biraz girse dil kendi yuvasina kapiyi hizlica itip dilin kapi kasasinda bulunan yuvasini deforme edip acabilirsin. Anlatabildim mi?


  • gokriver  (13.11.11 15:37:20) 
Bir röntgen filmi bul ve kapı kenarından aşağı doğru kaydırarak kilit dilini oynatmayı dene.

Bunun pratiğini diğer oda kapılarında yapabilirsin.Kilit dilini nasıl oynatacağını diğer kapılarda dene ve sonra kilitli kapıda uygula.
  • Oguzhang  (13.11.11 15:56:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.