[]

iphone

istanbulda iphone satın alınabilecek sağlam bir yer önerebilirmisiniz ? (gittigidiyor dan alma veya birisi vasıtası ile yurtdışından getirmeye sıcak bakmıyorum)




 
iphone Türkiye'de satılmıyor, hiç satılmadı.
tahminen kasım-aralık'tan sonra Vodafone shop ve Apple Store'larda satılacak.

  • desdinova  (03.07.08 16:27:44) 
Sıcak bakmasanız da şu an için birisi vasıtası ile yurt dışından getirtmek en ucuz,en güvenilir yol.Eğer ben Türkiye garantili istiyorum derseniz de desdinova'nın dediği gibi beklemeniz gerekiyor.


  • im2shy  (03.07.08 16:31:19) 
dogubank ta satılıyor diye duymuştum ben. apple urunlerinin uluslararası 1 yıl garanti olmasına ragmen turkiye'de satısı olmadıgından apple store lar pek ilgilenmiyor iphone goturunce.


  • rurouni  (03.07.08 16:36:06) 
satın alabileceğim yer derken doğubank tarzı yerleri kastettim. yani bir dükkandan alma tecrübesi olan varsa diyorum.


  • delidir yakalayin  (03.07.08 17:14:29) 
istanbulda 10 telefoncunun 9unda i-phone var.kimde miş satılmıyor diye.ama garantili değil tabi.


  • szqnn  (03.07.08 19:07:52) 
Istanbulda bildiğim bir yer var. Bahçeşehir 3. Cadde Avea bayisinde kutusuyla jelatiniyle sıfır iphone satılıyor. 16 gb ve 8 gb lık olanları mevcut ve jailbreak yapılmış halde.


  • Lexur  (04.07.08 01:01:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.