[]

televizyon cahiline help pls!

iyi geceler,

bizim evdeki televizyon morta çıktığı için yeni bi tv almak istiyoruz. evin teknolojik üyesi olduğum için benden araştırmamı istediler ama televizyonlar konusunda pek bilgim yok. 2000 tl ye kadar alınabilecek en iyi televizyon hangisidir sizce? şu nasıl mesela:

tinyurl.com [ 1789 tl bizim sorduğumuz yerde ]

yoksa aynı fiyata daha iyi bi model alınabilir mi?

tavsiye vereceklere şimdiden çok teşekkürler..

 
yarın vatan bilgisayarda %25 indirim kampanyası var, en iyi fiyatları orada bulursunuz muhtemelen. gidin orayla görüşün, televizyon kısmında gözünüze birini kestirin ve aklınızda ne varsa söyleyin. onlar yönlendirecektir sizi. gösterdiğiniz televizyon o para etmez. 50hz bir kere oradan kaybediyor.


  • deliverance  (12.11.11 23:13:13) 
  • saz@n  (12.11.11 23:16:17 ~ 23:17:29) 
samsung'dan şaşma.

100 hz'den aşağı düşme. (3d ise 200 hz'den)

1920*1080'den aşağı düşme (hd ready diyenin ağzının ortasına geçir)

alacağın boyutu iyi belirle.

3d isteyip istemediğini belirle.

alabiliyorsan buna bak: www.isteevinegelsin.com

oraya kadar çıkmam dersen şunu özellikle incele:
www.vatanbilgisayar.com

güle güle kullan :)
  • bykush  (12.11.11 23:22:04) 
goo.gl

o fiyat aralıgında bulabilecegin en iyi tv bu. plasmanın daha fazla elektrik tüketimi dışında hiçbi etkisi yok.

ama artıları fazla. led lcd de 200hz den yuksek yok bu 600hz. siyah gercekten siyah bi kere ledler de o da olmuyo :)
  • rurouni  (12.11.11 23:29:39) 
yeni nesil plazma tv lere bak derim. lcd ve led 'den daha ön planda bana göre. ayrıca led tv diye bir tv çeşidi yok, milleti keklemek için yaydılar." led aydınlatmalı lcd tv" dir. Teknomarkete gidip plazma ve lcd arasındaki farkı gör öyle karar ver derim.

Ayrıca plazma fazla tüketiyor diye yaygın bir efsane var. o bahsedilen plazmalar dedemin devrindeydi. yeni nesil plazmalar "led aydınlatmalı lcd tv" lerden daha az yakıyor, isteyene belgeleri delil olarak da sunabilirim.
  • pipbull  (12.11.11 23:44:45 ~ 23:50:21) 
televizyonda internet özelliği olup olmamasınada bak bence, teknosaya bi girdim dev ekranda youtube açık facebook açık aşık oldum yeni nesil televizyonlara yaw :D


  • semson  (13.11.11 00:03:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.