[]

led tv - seçim

yarın led tv alabilirim. iki modelde kaldım.

1-) www.vatanbilgisayar.com

2-) www.vatanbilgisayar.com

 
ben de Samsung aldım. Memnunum, bir tersliğini görmedim. Soracak bi şeyin olursa buradayım :)

Samsung dediysem aynı modelinden bahsediyorum.
  • harmonikhakaret  (12.11.11 23:36:47 ~ 23:37:07) 
parana yazık bence, yeni nesil plazma tv 'ler her yönü ile daha avantajlı. buradaki fan boyların lafıyla iş yapma aradaki farkı gör bence öyle al.


  • pipbull  (12.11.11 23:41:53) 
42lv4500 bende de var. gayet memnunum. samsung alan (eski baska bi model) kayinpederin tv'sinin su an yarisi olu piksel oldu 3. senesinde. gitgide büyüyor o leke. yaşasın lg. ve yaşasın onun fanboyları. hell yeah


  • la traviata  (13.11.11 00:13:06) 
Eğer Samsung alacaksan 6000 serisi alma bence. Eğer bütçeni arttırabilirsen 6500 veya 7000'ler daha iyi. Açıkçası şuan farklarını tam hatırlamıyorum ancak 1 ay kadar önce bu işle fazlasıyla uğraştık, sonra 46d7000 aldık televizyondan inanılmaz memnunuz. Ancak bütçeni arttırmasan da şu 2 televizyon arasında Samsung'un üstün olduğu bariz.

İlk olarak eğer ben yanlış görmediysem ikisinin arasında bir 3d farkı var, Samsung oradan daha avantajlı. Samsung Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de elektronik işlerde baya pazara hakim durumda ve servisleri de bu sebeple yaygın. Lg'nin interneti falanı filanı yok, Samsung ise Smart tv. İnternete bağlanıyor olması lazım. Bir de internet kablosunu alete taktığın zaman allshare denen programla bilgisayardan dosya paylaşıp televizyonundan oynatabilirsin, usb yok, harici disk yok.

Kısacası şu 2 televizyon arasında sınıf farkı var. Samsung'u tercih etmen mantıklı olur bence.
  • calculus119  (13.11.11 10:19:06 ~ 10:22:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.