[]

pijama vs rahat kiyafetler

hali hazirda esofman gibi rahat kiyafetler varken yataga gittiginizde uzerinizi degistirir misiniz yoksa ayni kiyafetlerle yatar misiniz, neden?




 
yatak giysisi pijamadır. pijamamla kahvaltıya oturmak, gün içinde gezmek gibi huylarım yoktur. aynı şekilde eşofmanla yatağa girmek gibi huylarım da yoktur. yattığım yerin temiz olmasını isterim. Öyle koltuklarda oturup sonra onunla yatağa giremem. Bir de pijamayla gezemememin sebebi kendimi çok paspal hissettiriyor.

edit: bu arada annem günlük kıyafetle, ister dışarda giydiğiniz kıyafet olsun, ister eşofman olsun, toplanmış, örtüsü serilmiş yatağa bile oturtmaz kimseyi. Öyle de bir evde büyüdüm. sanırım böyle olmam biraz normal:)
  • yvonne  (12.11.11 20:22:05 ~ 20:36:50) 
eve geldiğimde dışarıda giydiğim kıyafetler bana kirli gelir, ve pijama/eşofman ne varsa giyerim. ev sınırları içerisinde hepsi bana eşit temizliktedir. ev kıyafeti / uyuma kıyafeti diye ayırmak için çok tembelim. bir de pijamalar hakkaten düzgün olacak ki , kendini paspal ve hasta hissettirmesin


  • wtfps  (12.11.11 20:26:53) 
eve girer girmez o kıyafet çıkar, pijama giyerim hemen. öncelikle rahat hareket edebilmek için giyerim ama paspal olmak da hoşuma gidiyor.


  • vakumlu  (12.11.11 20:31:02) 
@wtfps +1 ev içinde giydiğim eşofman vs. pijama kadar, oturduğum kanepe yatağım kadar temizdir. dolayısıyla yatarken ev içi giysimi çıkarıp ayrıca pijama giymem ama giyene saygım sonsuz. galiba da normali o ama kime göre neye göre? salon adında koca bi odayı süper döşeyip misafire kalsın diye girmeyen oturmayan bi normun normalinden mi?


  • eskiyemeftun  (12.11.11 20:36:09 ~ 20:37:06) 
eve girince soyunur picamaları çeker yatar uyurum. normal kıyafetler falan misafir geldiğinde oturmak durumunda kalırsam eğer kafayı yerim.


  • mr fusion  (12.11.11 21:54:05) 
Eve gelince pijamamı ya da pijama niyetine kullandığım ev kıyafetlerimi giyerim. Dışarıda giydiğim kıyafetlerle bizimkiler yatağa oturduğumu görseler beni o evden atarlar herhalde.Kaldı ki sokak kıyafetiyle yatmak çok sağlıksız. Dışarısının bütün pisliği hoooopp bir anda yatağa ve size geçmiş oluyor.Rahatlık konusundan bahsetmeyeceğim bile.


  • skywalkeremre  (12.11.11 21:56:04) 
pijama giymeyeli uzun zaman oldu:) evin içinde eşofmanla gezerim, eşofmanla yatarım. zırt pırt üstümüzü mü değiştircez arkadaş? annem koltukları her gün silio zaten, ev hijyenik zarar yok..


  • blackmail  (12.11.11 22:45:53) 
Diğer odalar neyse de salondaki kanapelere oturduğum kıyafetlerle asla yatağa girmem. Ben eve gelince dışarı kıyafetlerimi değiştiriyorum ama evimize çok fazla misafir geliyor, sonuçta onlar dışarı kıyafetleriyle oturuyor. Ama geleni gideni olmayan bir ev olsaydı belki farketmezdi. Genelde de pijama ile vs. kahvaltıya oturulmasını doğru bulmuyorum. Kendi evinde hadi neyse, ama bunu misafir olduğu evde yapanlara inanamıyorum. (Amma da kuralcıymışım).


  • firez  (12.11.11 23:39:14) 
pijama giymek huzur veriyor, uyurken mutlaka pijama giyerim. o kadar çok pijamam var ki..... miskin miyim neyim yahu ???? dışardan eve gelince mutlaka üstümü değiştiririm (işim gereği şart zaten). ama ev kıyafetim ile uyamam,yemek pişiriyorsun falan koku siniyor üstüne, sevmiyorum öyle şeyleri. hasbelkader bir-iki kere uyumuşluğum var yorgun kalktım. takıyorum demek ki bunu kafaya.


  • şaşkın  (13.11.11 13:44:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.