[]

deri koltuk

selamlar,

bugun ikea'dan 3lu koltuk bakmaya gittik, hic aklimizda olmamasina ragmen orada su linkteki deri koltuklari begendik. cok rahatlar ama, iste, deri olmasi durumuna takildik.

www.ikea.com.tr

oncelikle bu koltuk sizce nasil? ikinci olarak da deri koltuk almanin avantajlari dezavantajlari nelerdir? buro koltugu gibi mi durur yoksa?

 
bilmiyorum bu kaliteli midir ama eğer derisi kalitesiz ise çok terletir.


  • fakyoras  (12.11.11 20:16:02) 
derinin üzerinde sivri birşey olursa, pantalon düğmesi vs ve takılıp çizerse ya da yırtarsa o koltuğu kaldır at.

Onun dışında deriler zamanla çatlar ve hoş görünmeyen izlere sahip olurlar ama ne kadar sürede olur bilemedim
  • bonjurkes  (12.11.11 20:16:52) 
öhöm öhöm,

öncelikle deri koltuk yazın terletir, kışın dondurur. illa deri istiyorsanız kasaları deri düşünün, oturum ve sırt minderlerinizi kumaş kaplatın.
diğer yandan yok illa deri diyorsanız yaz/kış moduna alışmanız gerekmekte.
soğuk büro koltuğu olması da cabası.

diğer yandan ikea'dan bu paralara 3'lü kanepe almayın derim. işin içinde birisi olarak kullanılan sünger ve deri kalitesi neredeyse (genel standartlara göre) en dip seviyeye yakın olacak kadar kötü.

he yok ben taş çatlasın bir kaç sene kullanıcam, öğrenci evi, param bok gibi diyorsan ona da diyecek bir şey yok ama piyasada çok daha iyileri bulunabilir bu rakkam'a.
  • florinop  (12.11.11 20:22:00) 
sorunuza cevap değil ancak, www.ikea.com.tr şu model kanepeleri hep çok beğenmişimdir. bonjurkes'in dediklerine katılıyorum deri konusunda.


  • dwyn  (12.11.11 20:24:28) 
bizde deri koltuk var ama hiç çatlaması patlaması yok. ama ikea değil, mobilyacıdan alınma. evde kedi de var, mis gibi ne tırmalıyor ne ilişiyor koltuklara. ayrıca dwyn'nin linkini verdiği ikea kanepe aynen var ve eskiyince kötü oluyor, tavsiye etmem.


  • quasiromantic  (12.11.11 20:28:20) 
ne kadar dayanır nolur bilmiyorum ama o koltuk çok rahat!!!


  • gizli saklı  (12.11.11 21:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.