[]

Oakley Güneş Gözlüğü

İstanbul'da nerede ucuza Oakley güneş gözlüğü bulabilirim? Mağaza/dükkan isim ve adresi verenlere müteşekkir olunur. Bunun dışında, kaliteli markaları ucuza satan başka yerlerin tavsiyesi de alınır.

Bonus soru: Bir mağazada Fransız menşeli olduğu söylenen "Aramis" isimli bir marka ile karşılaştım. UV korumalı ve polarize camlı güzel modelleri vardı ve fiyatı da ucuz sayılırdı. Bu marka hakkında bir bilgisi olan, "iyidir" ya da "kötüdür" diyebilecek kimse var mı?

Yardımcı olan(lar)a teşekkür(ler).

(Evet aramaya inanıyorum ama,
Galiba o inanmıyor bana.
İşe yarar bir sonuç çıkarmadı karşıma,
Bu seferlik sineye çektim bunu da.)

 
www.bikeandoutdoor.com

eğer erkeksen ve polarize gözlük istiyosan gittigidiveriyor da swat gözlükleri var ve 55 ytl civarı.

urun.gittigidiyor.com
  • omer460  (03.07.08 01:26:13 ~ 01:27:37) 
Görerek-deneyerek-kurcalayarak ve nakit para ile alacağım gözlüğü. Online alışveriş pek işime yaramıyor o yüzden şimdilik. Saolasın. Bana kanlı canlı bir mekan lazım.


  • shangrilla  (03.07.08 01:52:09) 
güzel kardeşim bike & outdoor MAĞAZASI istanbulda 2 şubesiyle hizmetindedir...
illa elinden tutup mağazayamı götürelim link verdik işte bi zahmet iletişim bilgilerine bak
ayrıca kıyak istiyosan ben edosk tanım de edirne doğa sporları klübünden.

hatta oraya gidersen mağaza müdürüne sor sigma jet pompa kartuşu varmıymış elinde.
  • omer460  (03.07.08 02:47:30 ~ 02:57:42) 
Tamamdır, kızma. :)

Gerçi Edirne'de okuyorum ama doğa sporları ile alakam yok. Sorulursa, yalan söylememek adına "amatör doğa fotoğrafçısıyım, spor olsun diye fotoğraf çekiyorum" diyebilirim. O zaman da mağazadan kovarlar belki. Neyse, hiç atraksiyona girmeye gerek yok. :)
Ayın 11'i gibi İstanbul'a geri dönüp de mağazaya gittiğimde senin merak ettiğin şeyi de sorarım. Bu satırları okuyorsan MSN ve/veya e-posta bilgilerini paslarsın. Ya da istersen birşey yazmazsın, ben o tarihte işimi hallettiğimde bu kısıma yazarım yine.
  • shangrilla  (03.07.08 18:18:29) 
ya edirneden edosktanım de işte bisiklet fln bizim olay.

serkanın ömerin arkadaşıyım fln de. ekstra indirim yapabilirler.
zira bizim arkadaş 200 ytl tutarında alışverişe 150 ytl ödemiş.

e-mail omer460@hotmail.com

hangi bölümdesin?
  • omer460  (03.07.08 19:39:15 ~ 19:39:51) 
Uzatmalı Kamu Yönetimi öğrencisiyim de, muhabbeti MSN/mail yoluyla yapalım arkadaşım. shangrilla@hotmail.com da benim MSN&mail adresim.

Yardımların için saol, haberleşmek ve konuşmak üzere...
  • shangrilla  (03.07.08 20:37:07) 
bence oakleyi türkiyeden almayın..
mağazadan beğenin internetten sipariş edin..

120$lık gözlüklerin ortalama gözlükçü fiyatı 450ytl
sırf bu yüzden kaybettiğim oakley monster ımın yerine yeni bir gözlük alamıyorum şimdilik
  • demlikposet  (06.07.08 14:56:43) 
Gerçi benim de aklımın bir köşesinde yer alıyor bu düşünce ama işte nakit indirimiydi, sezonluk rutin indirimdi, 2 muhabbet yaptıktan sonra indirim talebiydi vs. ile birlikte internetteki fiyatıyla arasında atıyorum 100 YTL'den fazla fark bulunmadığı sürece alacağım gibi. Olmadı, son çare dediğin şekilde yapacağım.


  • shangrilla  (08.07.08 13:45:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.