[]

Microsoft Zune 30 GB (Dealextreme)

Dealextreme'de sadece 53 Amerikan Doları !
Siparis vermek icin kredi kartı bilgilerimi vermek uzereydim. Ancak size sormadan yapamadım.

Ne dersiniz?

www.dealextreme.com

Not1: Daha önce Dealextreme'den alışveriş yapmadım.
Not2: Refurbished olasılığı yüksek bir ürün gibime geliyor. Ama fiyatı 90 TL'nin altında.

 
Daha önce Dealextreme'den alışveriş yaptım.
Ürünlerin orijinalliği konusunda umutlu olma. Tezgahta bir şeyler satan zenci gibi düşün Dealextreme'i.

ürünü ve yorumları inceledim, almayı düşünüyorsanız öneririm. ihtiyacım olsaydı ben de alırdım.
  • hjarteblod  (12.11.11 09:16:31 ~ 09:17:27) 
Teşekkürler.
Bir soru daha sorabilirim o zaman.
Dealextreme'den hangi ürünleri Türkiye'ye getirtemem?
Daha önce cep telefonu getirtilemeyeceğini okumuştum.
Bu konuda bilginiz var mı?
  • flo  (12.11.11 09:22:37) 
75 eur dan fazla olan ürünleri almayın.
dealextremeden yüzlerce dolarlık ıvır zıvır almışımdır. deneyimlerime göre mümkün olduğu kadar çok pakette göndertmek en iyisi çünkü kargolar takip edilemezse kayboluyor. sonra belli bir limit üstüne tracking bedava yaptılar ama tracking no olmasına rağmen paketlenmesi unutulan ve çinden hiç ayrılmayan ürünlerim oldu :)
yaklaşık 1 ay bekleyin diyorlar. bekledikten sonra kafaları basarsa yenisini gönderiyorlar. yine de dx iyidir.
  • ozdek  (12.11.11 09:27:32) 
genel olarak yurtdışından bazı ürünler gelmiyor. net olarak bilmiyorum hangileri bunlar ama başlıcaları telefon, ilaçlar, protein hapları, parfüm vs.


  • hjarteblod  (12.11.11 09:28:13) 
ürünleri orjinal olmuyor muadil yada fason satıyorlar, olmadı refurbished cıkar yada açarsın çalışmaz bozuk olabilir adam diyor ki Türkiye de zaten itiraz edemez hele de gumrukte takilirsan kabusa döner.

yazın plajda dinlemek icin migrostan 50 liraya sunny aldım canavar.
  • kulustur  (12.11.11 11:01:30 ~ 11:12:50) 
tahminime göre ürün bu cihazın orjinalini üreten firma aslında ama sadece üstünde microsoft logosu yok. kullanıcı fotoğraflarına bakınca arayüzde aynı çünkü ibneler arayüzünü aynı yapamazlardı yoksa.


  • fukka  (12.11.11 11:06:17) 
çakma değil refurbished o zune'lar. yalnız epey şikayet vardı gelen zune'lar sorunlu diye, ben de almaktan vazgeçmiştim.


  • sahteyazar  (12.11.11 12:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.