[]

ipad 2 version 4.3.5 jailbreak sorunu

sevgili ipad uzmanları,

sabahtan beri kafayı yemek üzereyim. jailbreakle ilgili girmediğim site kalmadı ama şu işi bi türlü beceremedim. videolardakinin aynısını yapıyorum yine olmuyo. sorulara geçelim.

1. ipad 2 4.3.5 cihazım amerikadan geldi ve hiç güncelleştirme yapılmadı ilk olarak 4.3.5 ti yani. bu aleti jailbreak yapabilir miyim?

2. redsnowun son versiyonunu mu yüklemek gerekir (gerçi tüm versiyonları denedim)

3. redsnowdan 4.3.3 üncü sürümü yüklemeye çalışıyorum ama olmuyo boşa mı uğraşıyorum yani sürüm düşürme mümkün değil mi?

4. tethered jailbreak yapayım dedim redsnowda jailbreak ikonuna tıkladım ama ipad 2 yi desteklemiyor diyo. ne yapmak lazım

 
sürüm düşüremezsin


  • matsiyah  (11.11.11 18:25:45 ~ 18:49:33) 
1. yapamazsin. 4.3.3'teki acigi (PDF exploit) kapatti apple 4.3.4 ve 4.3.5 ile.
2. farketmez. 0.9.9 serisinden bir sey isini gorur. ama tabii son surumunu kullanman her zaman daha iyi. (jailbreak yapacagin zaman)
3. redsn0w ile yukleme yapamazsin zaten. redsn0w ile "pwned dfu" moduna filan girebilirsin ancak. cihaz yeni geldi diyorsun. malesef, su an eskiye donuk SHSH kaydi alamazsin. apple sign etmiyor artik. hatta oyle ki, su an cihazi restore etmek istesen (sifirlamak yani) 4.3.5 olarak restore etmene izin vermez iTunes. illa > 5.0 yuklemeye calisir.
4. iPad 2 icin hala daha jailbreak cikmis degil malesef. (> 4.3.3) beklemekten baska caren yok.

guncel bilgiler ve yontemler icin surayi takip edebilirsiniz: iclarified.com
  • fader  (11.11.11 18:41:11 ~ 18:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.