[]

Bursada Ucuz ve Temiz Otel

Merhaba Arkadaşlar;

Bursada ucuz ve temiz otel arıyoruz. İstanbuldan böyle geze geze gitmeyi düşünüyoruz Antalyaya kadar, yazlık yerlerde ucuz pansiyon kolay ama bursa merkezde ucuz hangi otel vardır. Mesela iki kişilik odada kişi başı 25-30 ytl yi geçmesin bir geceliği.


 
petek hotel

heykel'in orda bir saat var, ondan aşağıya bir cadde iniyor (ismini bilemedim), caddeden aşağıya fazla inmeden sol tarafta biraz içerde.

pazarlık yaparsan 25, yapmazsan 30 YTL. 2 kişi daha bile ucuza razı edebilirsiniz.
  • annem bana kiz bul evlen dedi  (02.07.08 19:14:22) 
bir ek daha odalarda banyo olsun petek otelde var mı peki?


  • soufigay  (02.07.08 19:16:08 ~ 19:19:46) 
tabii.


  • annem bana kiz bul evlen dedi  (02.07.08 21:22:10) 
bursada temiz ve ucuz(ucuz derken banyosuz-banyolu-klimalı-klimasız-tv li-tvsiz ve böyle gidiyo tercihinize bağlı yani)
çamlıbel otel var. ama süperde diiil.
altıparmaktan yukarda zaferi geçiyosunuz ziraat bankasının yanından(postanenin olduğu ara değilde öteki aradan taksi durağının olduğu aradan yukarı çıkın 100 metre sonra sağda.),
o otelde araplar çok kalıyo :D arap bacı camdan el sallarsa korkma D:
  • omer460  (02.07.08 22:40:55 ~ 22:44:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.