Giriş
(10)

msconfig

redg
çalıştıra msconfig yazdığımda bulamamasının nedeni ne olabilir? babalara mı geldim acaba?
çalıştıra msconfig yazdığımda bulamamasının nedeni ne olabilir? babalara mı geldim acaba?
0
redg
(02.07.08)
destek ve yardımdan oluyor diye öğrendim ama o da bulunamıyor, demin başka bir sorun için advance windows carele uğraştım o yapmış olabilir mi?
0
🌸redg
(02.07.08)
merhaba redg,

bir sitede şöyle bir çözüm sunulmuş:

"Guvenli kipte acıp, System 32 ve Windows klasorunun icinde olmaması gereken .exe dosyalarını silip, Regedit/../Run kısmını temizleyip, KB823980 ve Q331320 yamalarını yukleyip, sistemi restart edince sorun duzeldi..."

kaynak: www.hardwaremania.com (7. mesaj)
0
nuage
(02.07.08)
çözümlere bakıyordum ben de ama sayfaların çoğuda 404 hatası veriyor deminden beri, neyse bu açıldı deneyeyim bari. teşekkürler.
0
🌸redg
(02.07.08)
c:\windows\system32 klasoru altinda olmasi gerekir, yok mu?
edit: biraz basit bir cozum oldu ama eger orda yoksa ona gore bakalim diye dedim..sanirim sizin dosya var ama çalıştırdan çalışmıyor..
0
2pac
(02.07.08)
win xp mi?
0
desdinova
(02.07.08)
aynı sorun bende de vardı... dosyaları gizle veya gizli dosyaları aç esçeneği çıkmıyorsa bilgisayarında malesef yan bastın demektir formattan başka cozum yok gibi gorunuyor..
istersen regeditle falan da uğraş ama ben zamanında yapamamıştım..
0
zubundy
(02.07.08)
(xp için)

system32'de msconfig.exe olup olmadığını kontrol ediniz! Şâyet yok ise msconfig.exe dosyasını temin edip system32 içine kopyalayınız.
0
kibar astronot
(03.07.08)
Hijackthis aynı işlemi görüyor ve daha detaylı liste sunuyor.
Gel gelelim msconfig'in olmaması hayra alamet değil.
0
there is nothing left for me
(03.07.08)
evet yok bende, yani sadece çalıştırda gelmeme problemi değil. dediğiniz gibi dosyayı başka bilgisayardan alıp aktarmayı deneyeceğim akşam. bakalım, kısfmet.
şimdilik virüslerin yol açtığı diğer sıkıntıları atlattım. bu msconfigin olmaması ne gibi problemlere yol açar, önemli dosyalarımı aktarayım mı başka harddiske?
0
🌸redg
(03.07.08)
dosyayı başka bilgisayardan ekledim şimdi çalıştırıyor ama başka sorunlar da var herhalde bakalım.
0
🌸redg
(03.07.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.