[]

firefox vs google sohbet

Firefoxçuyum öncelikle (chrome önermeyin nolur). İki gündür gmail içerisindeki gtalkta mesaj yazamıyorum. kişiye tıkladığımda kutu açılıyor ama yazacak o küçük alan açılmıyor ve ben yazamıyorum hiç bir şey. mesajları alabiliyorum ama yazma yeri olmadığından "cevab veremedi" oluyorum. kutucuğu dışarı alsam da o bölüm çıkmıyor. gittim güncelledim firefoxu, son sürümüne yükselttim ama değişen bir şey olmadı.

neden olabilir, ne yapabilirim? ifade özgürlüğümü geri istiyorum ama ben!

teşekkürler şimdiden!

 
Tamam Chrome istemediğini söylemişsin ama sorunun sende mi tarayıcı da mı? Bunu öğrenmek lazım. Mesela ben Opera ve Safari kullanıyorum, tavsiyem Opera indir onunla dene. :)


  • t3hn0  (11.11.11 10:04:40 ~ 10:14:06) 
sorun sende ya da tarayıcıda değil, tamamen bende. firefoxu seviyorum. ama bu hatayı çözemezsem bu ilişkimize bir son vermek zorunda kalacağım.


  • vejeteryan vampir  (11.11.11 15:35:40 ~ 22.11.11 15:52:24) 
dayanamayıp chrome yükledim, görmeyeli çok değişmiş, güzelleşmiş. sildim firefoxu tamamen. sorun çözüldü. teşekkürler! :)


  • vejeteryan vampir  (22.11.11 22:45:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.