[]

iett öğrenci akbili internet

İnternet üzerinden öğrenci pasosu basvurusu nasıl yapılıyor?




 
yapılıyor ama yok fotoğraf yükle form doldur yazdır onaylat bankaya para yatır teyit et teslim et falan anasının nikahını istiyorlar. kesinlikle değmez. al okuldan bir öğrenci belgesi, altına telefon numaranı da yaz. 10 lira ile birlikte götür iett'ye ver. anında basıp veriyorlar pasonu oracıkta. 1 dakika bile sürmüyor. öğrenciler hemen alıyor, öğrenci olmayanlara ileri tarih veriliyor. saat sabah 6-7 gibi karaköy'deki iett binasının önünde sıraya girersen muhtemelen en öndeki birkaç kişinin arasında olacaksın zaten. kapıları açınca numara verecekler banka gibi, numaran gelince git ver gişeye belgeni ve parayı, al hemen pasoyu. yalnız böyle epey erken gitmen lazım, hemen arkanda sıra birikiveriyor çünkü çabucak. bir saatten sonra da başvuru kabul etmiyorlar zaten, 11 olması lazım.


  • atakan pasa hazretleri  (10.11.11 21:17:21 ~ 21:19:24) 
skart.iett.gov.tr

geçen yaz ben öğrenci kartı için başvuru yapmıştım, aklında bulunsun bankaya 10 lira yatırıyorsun ( eğer ilk kez kaybetiysen) orda bütün açıklamalar var. Eğer parayı yanlış yatırırsan (fazla) kartını çıkarmıyorlar. yazın başıma geldi.
  • Kreuzberg  (10.11.11 21:17:59) 
Biz zaten karaköye gidip söylediklerinizi yaptık ama adam önce internetten başvuru yapmammaızı söyledi yada bizi yedi şerefsiz :d Bulamıyoruz da şimdi


  • neymiş  (10.11.11 21:19:17) 
  • xenophobe  (10.11.11 21:25:11) 
ben online aldım. gayet rahattı. öğrenci belgesi almak için başka bir kampuse gitmem gerektiğinden zor geldi. onun yerine basvuru formunu çıktı alıp okula onaylattım bölüm sekreterliğine sanırım.

vakıfbank'a para yatırıyorsun. dekont alıyorsun (2 tane)
internete gelip online başvuru yapıyorsun.
okuldan ya öğrenci belgesi alıyorsun ya da o basvuru formunu doldurup onaylatıyorsun.
sonra sana hazır olduğunda sms ve mail atıyorlar, gidip teslim alıyorsun yanında kimlik, dekont ve basvuru formu(ya da ogrencı belgesı) ile.
  • dasher  (10.11.11 22:47:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.